Hanover Solar

Wie is Hanover Solar?

Hanover Solar GmbH is in 2008 opgericht in Duitsland.

Over de hele wereld verkopen en distribueren wij onze producten. In Roosendaal is onze Nederlandse distributeur gevestigd. Hier worden onze producten gedistribueerd voor Nederland en de rest van Europa.

Ons doel is om onze hoogwaardige producten en service aan te bieden voor al onze klanten ondersteund door ons professioneel team.

Hanover Solar gebruikt voor zijn panelen de meest hoogwaardige cellen en voldoen aan de hoogste eisen. Zo zijn voorzien van alle certificaten (TuV IEC61730 en TuV IEC61215 ), wat betreft windtest, hageltest, zouttest, brandklasse 1 certificaat van het Giardano instituut , PID resistentie enz.

Innovatie staat bij Hanover solar hoog in het vaandel.

Zo zijn onze panelen al voorzien van een junction box met de IP 68 technologie, zodoende kunnen wij garanderen dat al onze elektronische componenten zijn beschermd tegen vocht in de meest extreme omstandigheden.

Vanaf 2008 richtte Hanover Solar zich vooral op de verkoop van panelen in Azië en Australië (marktleider in Australië  met een marktaandeel van 17 % ), sinds 2014 richt Hanover Solar zich op de Europese markt voor zonnepanelen. Vanaf begin 2016 richt Hanover Solar zich op de retail voor de Nederlandse markt.

Wij als Hanover Solar bieden een scala aan producten waaronder zonnepanelen, omvormers, optimizers en draagsystemen voor alle soorten daken.

Het assortiment bestaat uit:

  • Zonnepanelen Poly 6” tot 280 WP
  • Zonnepanelen Mono 6”, Full black tot 300 WP ( PERC technologie )
  • Zonnepanelen glas-glas, Mono 6”, 300 WP ( PERC technologie )

Naast zonnepanelen levert Hanover Solar ook:

  • omvormers
  • Off-grid omvormers
  • Optimizers
  • Bevestigingsmateriaal voor alle soorten daken


Voor onze testen zie onze video: https://www.youtube.com/watch?v=Pdef9trPehg

Er is altijd iemand goedkoper maar niet met dezelfde innovatie, prijs en kwaliteit!

foto solar solutions

Gold Sponsors

 

 

 
Solarmagazine Uneto-vni Fedelec