[test] Voor exposanten

De Nederlandse zonne-energie markt.

Dat de Nederlandse zonne-energie markt booming is, dat hoeven wij niemand meer uit te leggen. Echter, wat Nederland daadwerkelijk qua potentie tot haar beschikking heeft, is iets dat niet bij iedereen bekend is. Al jaren worstelt de zonne-energiesector met het imago dat de (potentiële) bijdrage van zon aan de energievoorziening maar een druppel op de gloeiende plaat is. En ook bestaat de gedachte dat we als sector de cijfers, o.a. het geïnstalleerd vermogen, maar niet op orde krijgen. Onderzoeksbureau Dutch New Energy (onderdeel van Good!) is dat gelukt. Volgens DNE is in 2017 maar liefst minimaal 853 MWp geïnstalleerd. Dat betekent dat in één jaar 2,4 PJ aan de energievoorziening is toegevoegd, goed voor bijna 2,2% van het totale Nederlandse stroomverbruik. En dan te bedenken dat deze sector pas sinds 2012 (220 MW) echte groei aan het doormaken is. Is het dan onrealistisch te denken dat in 2020 jaarlijks 2 GW wordt geïnstalleerd en vanaf 2028 jaarlijks 5 GW?

Maar kan dit wel? Ja! Uit een potentieelstudie van Dutch New Energy Research blijkt uit dat de totale potentie van zonnestroom meer dan 500 GW is. Dat zou goed zijn voor bijna 1.700 PJ, ruim driekwart van de totale Nederlandse energievoorziening (dus incl. warmte!). Het is daarom geen onrealistisch scenario om uit te gaan van 200 GW opgesteld PV vermogen in 2050. Kortom, redenen genoeg om nú in te stappen in de Nederlandse markt! …Echter, de marketingvraag rest nog: Hoe?

Internationale vakbeurs over zonne-energie.

Solar Solutions Int. is dé ingang om een voet te zetten of uit te breiden op Nederlands bodem. Het genereert business, het onderhoudt relaties, nieuwe contacten (producenten, importeurs, installateurs, eigenaren van vastgoedprojecten, financiers en investeerders) en het verspreidt ongelimiteerde kennis. Solar Solutions Int. wordt als sinds 2012 gezien als hét zonne-energie kennis- en netwerkevent van het jaar en speelt zo al jaren in op de bovenstaande ontwikkelingen. Bent u geïnteresseerd in de snelst groeiende zonne-energie markt van Europa? Vraag – op de knop – uw informatie voor deelname aan!

KNOP

Voordelen Solar Solutions

Solar Solutions Int. kan afgelopen jaar (maart 2018) terugkijken op een zeer geslaagde editie. Niet alleen was er toename in exposanten, ook waren er een record aantal business-to-business bezoekers (7.221). Hiermee zijn de verwachtingen van de organisatie én van de exposanten overtroffen. Even belangrijk als de kwantiteit is de kwaliteit van het bezoek, ook dit jaar is er weer een uitstekend publiek van beslissers uit diverse sectoren getrokken. Onderstaand in een notendop de voordelen en het bezoekersprofiel van Solar Solutions Int.

Your content for your column #1
Your content for your column #1
Your content for your column #1
Your content for your column #2
Your content for your column #2
Your content for your column #2

Bezoekersprofiel Solar Solutions

Your content for your column #1
Your content for your column #1
Your content for your column #1
Your content for your column #2
Your content for your column #2
Your content for your column #2

_____________
Download hier de Facts & Figures sheet
Download hier de Salesbrochure
Bekijk hier de Foto’s van afgelopen jaar

Gold Sponsors

 

 

Silver Sponsors

 
Solarmagazine Uneto-vni Fedelec