Solar Trend Rapport

Het Solar Trendrapport 2015 verschaft unieke informatie over de Nederlandse zonne-energiemarkt. Het rapport is onmisbaar voor iedereen die professioneel actief is in de solarsector. Het Solar Trendrapport 2015 wordt gepresenteerd tijdens de Solar Business Day op 28 januari 2015 bij de Business University Nyenrode. Het doorslaande succes van vorig jaar verplicht ons om weer te zorgen voor een inspirerend en spraakmakend programma. De Solar Business Day is hét ontmoetingspunt voor de hele sector aan het begin van het nieuwe seizoen. We bieden u uitgebreide mogelijkheden om te netwerken tijdens de afsluitende solar borrel.

LED Trendrapport

De tweede editie van het Solar Trendrapport is verder uitgebreid en geprofessionaliseerd en onderzoekt nu ook de financiële omvang van de sector en de gegenereerde werkgelegenheid. Het rapport geeft helderheid over markttrends zoals :groei, prijsontwikkelingen, nieuwe markten, technische trends en politieke trends. Daarnaast is er een serie kwalitatieve bijdragen van ceo’s en solar-experts. Het Solar Trendrapport 2015 wordt gepubliceerd als hardcopy en kan besteld worden á € 45,– excl. btw. Het versturen van de bestellingen start op 29 januari 2015 en voor bestellingen na die datum per omgaande.

De uitkomsten van het Solar Trendrapport 2015 worden gepresenteerd op een branchebijeenkomst op de Business University Nyenrode op 28 januari 2015. Deze presentatie is onderdeel van een exclusief en inspirerend programma dat u nieuwe inzichten biedt op het gebied van sales en marketing. Tickets zijn beperkt beschikbaar á € 75,– en hiervoor ontvangt u tijdens de Business Day tevens een exemplaar van het Solar Trendrapport.
Programma
13.30 ontvangst, koffie
14.00 welkomstwoord door organisatie
14.05 Rolf Heynen presenteert Solar Trendrapport 2014
14.30 Harald Swinkels (oprichter & directeur Nederlandse Energie Maatschappij); sales-resultaten in een concurrerende en weinig onderscheidende markt
15.30 overhandiging Solar Trendrapport
16.00 woord van dank
16.05 Solar Netwerkevent

Gold Sponsors

 

 

Silver Sponsors

 
Solarmagazine Uneto-vni Fedelec