SolarEdge Technologies

SolarEdge biedt het toonaangevend DC geoptimaliseerd omvormer-systeem inclusief power optimizers, PV omvormers en een cloud-based monitoring platform voor residentiële, commerciële en grootschalige PV-systemen.

De SolarEdge oplossing zorgt voor maximale opbrengst en vermindering van mismatch-verliezen dankzij MPPT op paneelniveau, optimale dakbenutting dankzij flexibel ontwerp en langere strings voor lagere systeemkosten. De SolarEdge oplossing verbetert het beheer van PV-bezittingen en verlaagt de onderhoudskosten dankzij monitoring op paneelniveau en probleemoplossing op afstand. Het SafeDC™-mechanisme garandeert automatische DC-afschakeling ter bescherming van installateurs, onderhoudspersoneel en brandweerlieden. SolarEdge biedt ook een oplossing voor slim energiebeheer waarmee het eigen verbruik omhoog gaat en de energierekeningen omlaag. Toonaangevende paneelfabrikanten bouwen SolarEdge in als onderdeel van hun slimme panelen.

 

SolarEdge, een omvormer-fabrikant in de wereldtop-10, heeft de markt voor DC power optimizers op de kaart gezet en is toonaangevend met een marktaandeel van 80%. Er is meer dan 1.3 GW SolarEdge technologie naar meer dan 70 landen wereldwijd verscheept.

Gold Sponsors

 

 

Silver Sponsors

 
Solarmagazine Uneto-vni Fedelec