Voor bezoekers | FAQ

Wat is het adres van de Expo Haarlemmermeer?

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Wat zijn de openingstijden van de beurs?

Dinsdag 17 maart van 10:00 tot 18.00 uur
Woensdag 18 maart van 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag 19 maart van 10:00 tot 18.00 uur

Ik heb mijzelf geregistreerd, maar mijn e-ticket niet ontvangen. Hoe kan ik dit oplossen?

Na het registreren kunt u direct uw e-ticket downloaden vanaf de website. Uw e-ticket met barcode wordt ook direct naar het opgegeven e-mail adres opgestuurd. Het kan zijn dat uw e-ticket in uw spambox is gekomen. Wanneer u uw e-ticket niet direct heeft gedownload of kwijt bent dan kunt u uw e-ticket opnieuw op laten sturen. De e-ticket wordt opnieuw naar het door u opgegeven e-mail adres gestuurd. Lukt dit nog steeds niet? Neem dan contact op via T: 072 572 97 94 of mail naar info@solarsolutions.nl.

Waar kan ik parkeren?

Bij de Expo Haarlemmermeer ligt een groot parkeerterrein. Hier kunt u tijdens de beurs uw auto parkeren. De kosten van het parkeren zijn € 8,- incl. btw per dag.

Is er een aparte entree voor de beurs Solar Solutions Int. of Duurzaam Verwarmd?

Nee, beide beurzen zijn te bereiken via de hoofdentree van de Expo Haarlemmermeer.

Is mijn e-ticket voor Solar Solutions Int. ook geldig voor de beurs Duurzaam Verwarmd?

Ja, uw e-ticket voor Solar Solutions Int. is ook geldig voor de beurs Duurzaam Verwarmd.

Is mijn e-ticket meerdere dagen geldig?

Uw persoonlijke e-ticket is voor alle beursdagen geldig en is niet overdraagbaar. Bij de aankomsthal wordt uw e-ticket gescand en ontvangt u uw persoonlijke badge. Deze badge geeft u ook toegang tot de volgende beursdagen.

Kan ik bij de Expo Haarlemmermeer mijn elektrische auto opladen?

De Expo Haarlemmermeer heeft zelf enkele elektrische oplaadpunten én er wordt een mobiel oplaadplein (20 laadpalen) neergezet door Alfen om uw elektrische auto op te laden. Let op: er is maar beperkt plaats beschikbaar. We raden u aan om vroeg te komen, wanneer u gebruik wil maken van een oplaadpunt.

Welke voorzieningen zijn er voor mindervaliden?

De Expo Haarlemmermeer is uiteraard goed bereikbaar voor mindervaliden. Zo zijn er o.a. parkeerplekken voor mindervaliden. De verkeersbegeleiders wijzen u graag de weg. Stands zijn rolstoelvriendelijk.

Zijn er garderobes beschikbaar in de Expo Haarlemmermeer?

In het complex van de Expo Haarlemmermeer is er een bewaakte garderobe aanwezig bij de ingang. De kosten voor het gebruik van de garderobe is €1,50 per item.

Beschikt de Expo Haarlemmermeer over kluisjes?

In het complex van de Expo Haarlemmermeer is er een bewaakte garderobe aanwezig bij de ingang. De kosten voor het gebruik van de garderobe is € 1,50 per item.

Is het mogelijk om bij de Expo Haarlemmermeer te pinnen?

Bij de Expo Haarlemmermeer is het mogelijk om bij de servicebalie, cateringpunten, parkeerautomaten en de garderobe te pinnen.

Waar kan ik terecht voor gevonden / verloren voorwerpen?

Gevonden voorwerpen worden verzameld door de Expo Haarlemmermeer. Indien u een voorwerp verloren bent kunt u contact opnemen met de Expo Haarlemmermeer per telefoon: 023 56 60 140 of per e-mail: info@expohaarlemmermeer.nl

Zijn er restaurants in de omgeving?

Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem bevinden zich beide op ongeveer 10 minuten rijden vanaf de Expo Haarlemmermeer. De omliggende steden bieden verschillende restaurants waar u terecht kunt voor een hapje of een drankje.

Ik wil graag op de hoogte blijven over Solar Solutions Int., kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om op de hoogte te blijven van alle activiteiten rondom Solar Solutions Int. Hiervoor kunt u ons volgen via LinkedIn, Facebook of door uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Ik heb mijn antwoord niet gevonden op de website. Met wie kan ik contact opnemen?

U kunt contact opnemen met De Organisatie door een e-mail te sturen aan: info@solarsolutions.nl of door te bellen naar 072 572 97 94.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec