Voor bezoekers | Informatie

Internationale vakbeurs over zonne-energie
Nederland stapt over op duurzaamheid, van aardgas en steenkool naar zonne-energie. De internationale vakbeurs Solar Solutions Int, 21 en 22 maart in Expo Haarlemmermeer, is het ultieme kennisevent om alles te leren over zonne-energie. Van zonnepanelen tot batterijsystemen, van micro-omvormers tot dakliften, van montagematerialen tot ev-oplaadpunten en smart home automation. Twee dagen lang vindt u hier een internationaal aanbod aan innovatieve en duurzame technologieën van meer dan 160 fabrikanten en leveranciers. Schrijf u in voor Solar Solutions 2018 en bezoek de meest toonaangevende Nederlandse en internationale bedrijven op het grootste kennis-, netwerk- en vakevent voor zonne-energie in de Benelux.

In één dagdeel op de hoogte
Tijdens het programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over zonne-energie. Bij de RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over SDE+ subsidies voor zonneprojecten. Een presentatie van de nieuwste, net gelanceerde producten vindt u in de Innovatieboulevard. TU Delft, ECN, SEAC, Solliance en TNO o.a. geven u tevens een visie op de nabije toekomst in het Innovatiepaviljoen.

Tijdens Solar Solutions 2018 zal voor het eerste jaar een tweede vakbeurs plaatsvinden in de nabijgelegen hal, Duurzaam Verwarmd, met het laatste nieuws over bijvoorbeeld warmtepompen met zonnepanelen en -collectoren, warmtenetten, warmteterugwinning, geothermie, isolatie en zonne-energie.

Mis het niet en schrijf u nu in voor Solar Solutions Int. en Duurzaam Verwarmd 2018 op 21 en 22 maart in Expo Haarlemmermeer.

Datum 21 en 22 maart 2018
Tijdstip woensdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip donderdag 10.00 – 17.00u
Locatie Expo Haarlemmermeer
Deelname Kosteloos bij bezit van invitatiecode
Organisatie Good!

REGISTREREN SOLAR SOLUTIONS

____________________________________

In één dag geïnformeerd
Nieuwe technieken, nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de dynamische zonne-energie sector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux een kraakhelder overzicht van de laatste stand van zaken. Alle toonaangevende leveranciers zijn bij ons vertegenwoordigd en een op de praktijk gericht workshop & trainingen programma maakt het aanbod compleet.

PV – THERMAL – HEAT – STORAGE
Van zonnepanelen tot zonneboilers, van micro-omvormers tot dakliften, van montagematerialen tot opslagsystemen én in 2018 met de uitbreiding naar opslagsystemen en smart home automation. Solar Solutions is dé plek om producten te vergelijken, informatie te vergaren en inkoop te regelen, want Solar Solutions is de grootste vakbeurs op het gebied van zonne-energie in de Benelux. Een bezoek is dé manier om je efficiënt te oriënteren op de snelle veranderingen in deze dynamische sector. Solar Solutions Int. geeft in één dag een helder overzicht van aanbod van het gehele aanbod. Alle toonaangevende Nederlandse bedrijven en veel internationale exposanten zijn aanwezig. Innovaties en technische primeurs staan tentoongesteld op onze Innovatieboulevard. Een programma van op de praktijk gerichte workshops en trainingen is de gehele dag door gratis te volgen.

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec