Voor bezoekers | Informatie

Datum 17, 18 en 19 maart 2020
Tijdstip dinsdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip woensdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip donderdag 10.00 – 17.00u
Locatie

Expo Haarlemmermeer (Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd)

Adres Stelling 1, 2141SB, Vijfhuizen
Organisatie Good! BV

Druk, druk, druk… maar wanneer heeft u nog écht tijd voor uw vak?

U holt van de ene naar de andere afspraak. Uw werkdagen vliegen voorbij. Maar wanneer hebt u nog écht tijd voor uw vak, of voor uzelf? Tijd om er even tussenuit te gaan; een relaxed én efficiënt werkdagje bij de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest-Europa: ‘Solar Solutions International’!

En om uw werk makkelijker te maken, is de hele zonne-energiemarkt gedurende drie dagen op één plek voor u verzameld, samen met de grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken: ‘Duurzaam Verwarmd’. Twee vakbeurzen in één beursbezoek, want zonne-energie en elektrisch verwarmen, koelen en ventileren is dé gouden combi van de toekomst. Dat bespaart een hoop zoekwerk, losse afspraken en natuurlijk zeeën van uw tijd. Bent u erbij?

Een relaxed én efficiënt werkdagje uit

Maak kennis met de nieuwste innovaties en alle denkbare partijen uit uw sector in één beursbezoek. Op Solar Solutions International vindt u alle nieuwste producten, innovaties en ontwikkelingen in de speciale ‘Innovation Area’s’. Ook kunt u zich oriënteren op de gevarieerde beursvloer bij alle toonaangevende aanbieders. Denk aan aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten als monitoring ev-oplaadpunten en smart home automation. Vindt u een aanbieder interessant, of heeft u vragen? Dan staat onze standhouder voor u klaar. Ook EPC’ers en projectontwikkelaars staan te popelen om u te informeren over zonneprojecten, van klein- tot grootschalig, interessant voor iedereen met dakruimte of grond.

Alles wat u moet weten over zonne-energie in één beursbezoek

U kunt op de beurs netwerken met alle vakgenoten uit uw sector. Maar u kunt óók aanschuiven bij meer dan 100 seminars. Er zal dus komende editie zeker een interessante lezing voor u bij zitten! Met het programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen. U kunt alles vragen over zonne-energie. Bij de RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over SDE+ subsidies. Het programma bestaat niet uit reclamepraatjes of productpromoties, maar alleen uit objectieve informatie waar u echt wat aan hebt.

Twee vakbeurzen in één beursbezoek

Heeft u een ticket gekocht voor Solar Solutions International? Dan krijgt u automatisch gratis toegang tot de vakbeurs Duurzaam Verwarmd, de grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. Deze beurs is te vinden op dezelfde locatie, naast Solar Solutions International. Haal dus het maximale uit uw beursbezoek en sla twee vliegen in één klap. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij het aanbod van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie en isolatie. Wist u dat warmtepompen met PV-panelen dé gouden combinatie van de toekomst is? De aantrekkingskracht van deze twee beurzen is zeer groot en we verwachten in 2020 meer dan 15.000 bezoekers. Volgende editie wederom te zien op Duurzaam Verwarmd: bekijk alles werkend en functionerend in het ‘Heat Home,’ een levensgroot duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs! Mis het niet en noteer alvast in uw agenda: Solar Solutions International (én Duurzaam Verwarmd) 2020 op 17, 18 en 19 maart in Expo Haarlemmermeer. Bent u erbij?

Sterke groei van zonne-energie

De beurs groeit in oppervlakte tot de maximale capaciteit van de hal naar 24.000m2 en is drie beursdagen geopend om de hoge bezoekersaantallen aan te kunnen. Logisch, want onze vakbeurs groeit mee met de groeiende zonne-energie markt. Totaal 1.434 MW geïnstalleerd vermogen in 2018, verwachting 2019 over de 2 GW heen. Sterker nog, zonne-energie wordt een niet weg te denken pijler in de energievoorziening. De zonne-energiesector zal heel snel doorgroeien naar 10, 25 en 25 procent van de nationale stroomproductie op een dusdanig korte termijn die zelfs de grootste optimisten niet durven te voorspellen. Het is realistisch om te veronderstellen dat er in 2020 jaarlijks 2 GW wordt geïnstalleerd en vanaf 2028 jaarlijks 5 GW. Profiteer daarom van de groeiende zonne-energiemarkt en blijf up-to-date in één beursbezoek. Ongetwijfeld essentieel voor uw werk in deze sector.

Bezoek de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest-Europa!

Uw beursbezoek maken we makkelijk en efficiënt. Bij Expo Haarlemmermeer parkeert u goedkoop voor de deur, of wordt u door het OV voor de deur afgezet. Registreer u vooraf. Dan krijgt u een e-ticket waarmee u zonder wachten de beurs binnenloopt. Beter nog, bestel een Business Package met parkeerticket en vouchers voor eten en drinken. U hoeft dan zelfs niet te wachten bij de automaat en nergens meer te pinnen. We helpen u graag om meer uit uw werk te halen. We weten allemaal dat de zon energie geeft. Dus kom opladen, netwerken, oriënteren en kennis opdoen op Solar Solutions International & Duurzaam Verwarmd en dompel u onder in de wereld van zonne-energie én HVAC: van de nieuwste handige snufjes tot praktijkgerichte seminars.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via LinkedIn, Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec