Voor bezoekers | Informatie

Datum 19, 20 en 21 maart 2019
Tijdstip dinsdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip woensdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip donderdag 10.00 – 18.00u
Locatie Expo Haarlemmermeer (Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd)

Adres Stelling 1, 2141SB, Vijfhuizen
Organisatie Good! BV

Solar Solutions Int: groter dan ooit!

853 MW geïnstalleerd vermogen in 2017, en 2018 gaat daar straks ver overheen. Het aandeel zonne-energie in de energie voorziening groeit razendsnel. Solar Solutions International groeit met de markt mee. 50% groei in beursoppervlakte en het aantal beursdagen van twee naar drie.

Alle innovaties onder één dak

Op Solar Solutions Int. vindt u alle nieuwe producten, innovaties en nieuwe ontwikkelingen die uitgelicht worden in speciale Innovation Area’s. Drie dagen lang vindt u in de Expo Haarlemmermeer alle toonaangevende aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten als monitoring ev-oplaadpunten en smart home automation. EPC’ers en projectontwikkelaars informeren over zonneprojecten, van klein- tot grootschalig en interessant voor iedereen met dakruimte of grond.

Alle kennis in één beursbezoek

Met het programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over zonne-energie. Bij de RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over SDE+ subsidies. Het programma is onder redactie samengesteld en objectief, bij ons geen reclamepraatjes of productpromoties, maar informatie waar u wat aan hebt.

De Nederlandse zonne-energie markt groeit met dubbele cijfers

Solar Solutions Int. groeit mee en is inmiddels de op één na grootste zonne-energie vakbeurs in Europa. Drie dagen lang vindt u hier een internationaal aanbod aan innovatieve en duurzame technologieën van meer dan 160 fabrikanten en leveranciers. Registreer u voor Solar Solutions Int. 2019 en laat u informeren door de leidende Nederlandse en internationale bedrijven op het grootste kennis-, netwerk- en vakevent voor zonne-energie in de Benelux.

Registreer u direct hier

Bezoeken maken we makkelijk en efficiënt. Bij Expo Haarlemmermeer parkeert u goedkoop voor de deur, of wordt u door het OV voor de deur afgezet. Registreer u vooraf voor een e-ticket en u loopt zonder wachten de beurs op. Beter nog, bestel een Happy Package met parkeerticket en vouchers voor eten en drinken. U hoeft dan zelfs niet te wachten bij de automaat en nergens meer te pinnen.

Bezoek ook Duurzaam Verwarmd

Haal het maximale uit uw bezoek en bezichtig ook de vakbeurs Duurzaam Verwarmd. De nieuwe vakbeurs over duurzame HVAC technieken. Bekijk het grootste aanbod van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energie. En nieuw; bekijk alles werkend en functionerend in het Heat Home, een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs!

Mis het niet en schrijf u nu in voor Solar Solutions Int. en Duurzaam Verwarmd 2019 op 19, 20 en 21 maart in Expo Haarlemmermeer.

Registreer u direct hier

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via LinkedIn, Facebook of schrijf u in op de nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan info@solarsolutions.nl

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec