Voor Exposanten | Informatie

Solar Solutions Int. is het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux. In 2017 werd Solar Solutions Int. bezocht door 5.132 professionals, een toename van ruim 16%.

Solar Solutions biedt een effectief sales- en relatiemanagementplatform aan: leveranciers, importeurs en fabrikanten van zonnestroompanelen, omvormers, bekabeling, zonnecollectoren, zonneboilers, monitorsystemen, home automation, montagesystemen, opslagsystemen, gereedschappen en alle andere aan zonne-energie gerelateerde producten en diensten.

Vraag en aanbod efficiënt bij elkaar brengen is onze missie, uw succes optimaliseren ons doel. Daarvoor werken we hard aan het uitbreiden van onze databases en slagen we er elk jaar in om u in contact te brengen nieuwe prospects. In 2018 zal naast de residentiële markt ook de projectenmarkt onze volle aandacht krijgen. Die Gigawatt moet er komen!

Ook profiteren van het succes? Wacht niet te lang met inschrijven want 75% van de beschikbare ruimte is al bezet.


Informatie Aanvragen

Nieuwe leadscanner!

Eindelijk is het zover, dit jaar kunt u gebruik maken van onze lead scanner. Via een app op uw telefoon kunt u de badges van bezoekers scannen, een star rating en notities toevoegen en de bezoeker direct een email sturen. U kunt desgewenst de gehele standbemanning van een app voorzien. U ontvangt niet alleen een eindrapportage maar ook twee rapportages vooraf waarin staat wie zich met uw code hebben geregistreerd.

Nieuw exposanten dashboard:
Nóg makkelijker en effeci
ënter exposeren.

Dat we uw deelname zo makkelijk en plezierig mogelijk willen maken is bekend. Dit jaar maken we weer een grote stap met ons nieuwe exposanten dashboard waarbinnen u niet alleen in een handomdraai uw hele deelname kunt regelen maar ook de resultaten van het uitnodigingsbeleid online kunt monitoren.

Gold Sponsors

 

 

Silver Sponsors

 

Organized by GOOD!
Stationsplein 99, unit 176
1703 WE Heerhugowaard
+31 (0)72-5729794
info@solarsolutions.nl

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec