Voor Exposanten | Informatie

De Nederlandse zonne-energie markt explodeert!

De Nederlandse zonne-energie markt is booming, dat merkt u allemaal. Dat Nederland ook nog een enorme potentie heeft, is niet bij iedereen bekend.

In het Nationaal Solar Trendrapport publiceerden we in januari 2018 een potentieelstudie waaruit blijkt dat de totale potentie van zonnestroom meer dan 500 GW is. Dat zou goed zijn voor bijna 1.700 PJ, ruim driekwart van de totale Nederlandse energievoorziening (dus incl. warmte!). Het is daarom geen onrealistisch scenario om uit te gaan van 200 GW opgesteld PV vermogen in 2050.

Volgens het Nationaal Solar Trendrapport 2018 (Good!) is in 2017 maar liefst minimaal 853 MWp geïnstalleerd. Dat betekent dat in één jaar 2,4 PJ aan de energievoorziening is toegevoegd, goed voor bijna 2,2% van het totale Nederlandse stroomverbruik. En dan te bedenken dat deze sector pas sinds 2012 (220 MW) echte groei aan het doormaken is. Het is dus mogelijk dat in 2020 jaarlijks 2 GW wordt geïnstalleerd en vanaf 2028 jaarlijks 5 GW.

Internationale vakbeurs over zonne-energie

De Nederlandse markt gaat dus sterk groeien en zal zich verder ontwikkelen. Solar Solutions Int. is al 7 jaar hét commerciële platform voor de solar sector. Exposeren op Solar Solutions Int. is dé manier om de markt te betreden, om nieuwe leads en projecten binnen te halen en om bestaande relaties te onderhouden.

Vraag hier uw informatie aan

Solar Solutions Int. is hét zonne-energie kennis- en netwerkevent van het jaar en speelt in op de bovengenoemde ontwikkelingen. Als u deel wilt uitmaken van de snelst groeiende zonne-energie markt van Europa is exposeren op Solar Solutions Int een gegarandeerde snelweg naar zakelijk succes.

Solar-Solutions-Int-2018 B

Solar Solutions Int. zet stevig door.

In 2018 zagen we 40%!!! groei in bezoekers. Die groei gaat stevig doorzetten door de kracht van de combinatie met onze nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd. Belangrijker dan de aantallen, is de kwaliteit van het bezoek, ook dit jaar trokken we weer een eminent publiek van beslissers uit diverse sectoren. In 2019 gaan we naast onze bestaande bezoekersgroepen heel stevig inzetten op de bouwsector en op woningbouwverenigingen.

Solar Solutions Int. in een notedop:

• de grootste solar vakbeurs van Noord-West Europa
• vriendelijk geprijsd, full service
• uw persoonlijk dashboard om snel en eenvoudig uw hele deelname te organiseren
• nodig uw beste relaties gratis uit als VIP
• gegarandeerde kwaliteitscontacten met een kwaliteitspubliek
• Partner met PV Magazine, Solar Magazine, UNETO-VNI, Sterkin & DNE

Deelname Solar Solutions Int. 2019

Wij kijken uit naar een record-editie van Solar Solutions Int. 2019. De plattegrond is reeds ingetekend en 50% (!) van de stands zijn al gereserveerd! Dus wees er snel bij. Hier de link waar u informatie kunt aanvragen betreft deelname.

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec