Voor Exposanten | Informatie

Sterke groei van Solar Solutions Int.

In 2017 werd minimaal 853 MWp geïnstalleerd. In 2018 zal dit record ruim verbroken worden. Uit onderzoek van Dutch New Energy Research blijkt dat deze groei nog jarenlang aan zal houden. Zonne-energie wordt een niet weg te denken pijler in de energievoorziening. Het is realistisch om te veronderstellen dat er in 2020 jaarlijks 2 GW wordt geïnstalleerd en vanaf 2028 jaarlijks 5 GW.

Internationale vakbeurs over zonne-energie

Solar Solutions Int. wordt bezocht door alle spelers, nationaal en internationaal, die er toe doen in de zonne-energiesector. Daarom is exposeren op Solar Solutions Int. dé manier om de markt te betreden, om nieuwe leads en projecten binnen te halen en om bestaande relaties te onderhouden.

In 2018 groeide het bezoekersaantal met 40%. Die groei gaat in 2019 stevig doorzetten, autonoom en door de combinatie met onze nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd. Belangrijker dan de aantallen, is de kwaliteit van het bezoek, ook dit jaar trokken we weer een eminent publiek van beslissers. In 2019 gaan we naast onze bestaande bezoekersgroepen stevig inzetten op de bouwsector en op woningbouwverenigingen.

Solar Solutions Int. is hét zonne-energie kennis- en netwerkevent van het jaar en toont de laatste ontwikkelingen. Als u deel wilt uitmaken van de snelst groeiende zonne-energie markt van Europa is exposeren op Solar Solutions Int een gegarandeerde snelweg naar zakelijk succes.

Solar Solutions Int. in een notedop:

• de grootste solar vakbeurs van Noord-West Europa
• vriendelijk geprijsd, full service
• uw persoonlijk dashboard om snel en eenvoudig uw hele deelname te organiseren
• nodig uw beste relaties gratis uit als VIP
• gegarandeerde kwaliteitscontacten met een kwaliteitspubliek
• Partner met o.a. PV Magazine, Solar Magazine, UNETO-VNI, Sterkin & DNE

Solar Solutions Int. legt in 2019 een aantal nieuwe bouwstenen in haar business-service platform. Vanaf de eerste editie is onze missie erop gericht om u beter zaken te laten doen. Met onze vakbeurs, nu de op één na grootste in Europa, met onze congressen, met ons jaarlijks Trendrapport en in 2019 met twee nieuwe activiteiten; het data-rapport de Solar Quarterly en het Solar Journaal. Zonne-energie zal de komende decennia een bepalende rol gaan spelen in de transitie. Met ons business service platform geven we u tools om uw zakelijk succes te borgen en te vergroten.

Vraag hier uw informatie aan

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via LinkedIn, Facebook of schrijf u in op de nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan info@solarsolutions.nl

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec