Exhibitors 2017 | Exhibitors 2017

2Solar Software


+READ MORE

http://www.2solar.nl

2Solar Software


2Solar software is een alles-in-één softwareoplossing voor installateurs, groothandels en fabrikanten werkzaam in de zonnepanelenmarkt. Onze kracht is een structurele verbetering van de resultaten binnen het proces van lead tot klant.

Aleo Solar


+READ MORE

http://www.aleo-solar.nl

Aleo Solar


Aleo solar GmbH produceert hoog-efficiënte PV-panelen in Prenzlau (Duitsland) en levert alle systeemtoebehoren voor de internationale fotovoltaïsche markt. Met ongeveer 330 medewerkers en een productie-ervaring sinds 2001, beschikt het bedrijf over een uitstekende know-how. Sinds 2014 behoort het tot de wafer- en zonnecel-fabrikant SAS (Sino American Silicon Products Inc.) met hoofdzetel in Taiwan. Zo maakt Aleo solar deel uit van een verticaal geïntegreerde organisatie : van ontwikkeling en productie van hoog performante ingots, wafers en cellen tot zonnepanelen als afgewerkt product.

AliusEnergy


+READ MORE

http://www.AliusEnergy.nl

AliusEnergy


AliusEnergy, de kracht achter duurzaamheid.
Grootste SolarEdge distributeur van de BeNeLux, totaaloplossingen op PV gebied, eigen ontwikkeling van PV montagesystemen AElex en AEsthetica en PV-T module VolThera.

Avasco Industries NV


+READ MORE

http://www.avasco-solar.be

Avasco Industries NV


Gezien het wijzigende karakter van de PV-markt heeft Avasco Industries het voorbije jaar sterk ingezet op productverbetering en –vernieuwing. Zo maakte ze werk van de ontwikkeling van het nieuwe lage ballast montage frame SolarSpeed voor platte daken, dat zowel voor de residentiële als industriële markt geschikt is. Hierbij werd de focus gelegd op zowel prijscompetitiviteit als op montagesnelheid. Buiten het nieuwe frame SolarSpeed, dat naast de klassieke landscape-opstelling ook beschikbaar is in Oost-West, bestaat het gamma van Avasco Solar ook uit portrait-opstellingen, muurbevestigingen en oplossingen op maat.

BayWa r.e. Solar systems S.à r.l.


+READ MORE

http://pv-trade.baywa-re.lu/nl

BayWa r.e. Solar systems S.à r.l.


We offer the full range of components for photovoltaic systems:
As a full system house, we at BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. offer the full range of components for photovoltaic systems: PV-storage solutions, solar modules and inverters from industry leading manufacturers; as well as TÜV-tested mounting systems and accessories.
Together with our partner companies in the BayWa r.e. renewable energy group, we are perfectly positioned in the fields of solar, wind, bio, and geothermal energy generation to take on one of the critical challenges of our time: providing reliable and clean energy to our customers.

BC Solar B.V.


+READ MORE

http://www.bc-solar.nl

BC Solar B.V.


Persoonlijke aandacht, denken in oplossingen, transparantie en betrouwbaarheid zijn dé kernwaarden van BC Solar.
U bent van harte welkom op stand C9.1 van BC Solar op 22 en 23 maart a.s.

Bouwkeur Groep BV


+READ MORE

http://www.bouwkeurgroep.nl

Bouwkeur Groep BV


Bouwkeur Groep is een internationale importeur en distribiteur op het gebied van complete zonnestroom installaties. Bouwkeur Groep beschikt over alle faciliteiten en voorraden daardoor kunnen we onze klanten nationaal en internationaal zeer goede beschikbaarheid en service bieden. Onze partners zijn Hosola Europe en Axsun Solar.

Bruk-Bet Solar


+READ MORE

solar.bruk-bet.pl

Bruk-Bet Solar


We are leading Polish PV producer. Our product’s quality is proven by technology provided by Swiss equipment manufacturer, Meyer Burger. Our experience and professional team can guarantee the highest quality of our PV systems – in one word: We define quality!

Carbomat Group


+READ MORE

http://www.carbomat.be/

Carbomat Group


Import & Distributie hernieuwebare energie.
Sinds 2009 actief in de Nederlandse markt met vestiging in Utrecht en een lokaal team van gedreven professionals die instaan voor de verdere ontwikkeling van onze ECO afdeling in Nederland.

Cast4All


+READ MORE

http://www.cast4all.com

Cast4All


Cast4All presenteert samen met Xemex een oplossing voor de onafhankelijke monitoring van een groot aantal kleine PV installaties. De oplossing bestaat uit een MID gecertifieerde brutoproductiemeter met GPRS communicatie, een software applicatie “in the cloud” en een snelle en accurate performantie analyse door middel van de “Clear Sky Performance Index”.
Voortbouwend op dit succes werd de PowerShare ontwikkeld. Dit systeem verdeelt de productie van één PV installatie op een veilige manier over verschillende woningen of appartementen. Voordeel is de flexibiliteit van de verdeelsleutel en de lagere installatiekosten met behoud van alle voordelen van bovengenoemd PV Monitoring systeem.

Compact Solar


+READ MORE

http://www.compactsolar.nl

Compact Solar


Het Compact Solar is een lichtgewicht, slim ontworpen en makkelijk te installeren solar systeem.
Ideaal voor kleine, platte en lichtgewicht daken. Door het kleine formaat komt het systeem daarbij niet boven de dakrand uit en is onzichtbaar vanaf de grond!

Conduct Technical Solutions


+READ MORE

http://www.conduct.nl

Conduct Technical Solutions


Met de opname van de NEN101:2015 in het bouwbesluit 2012 heeft de eindgebruiker zekerheid dat vanaf 1 januari 2017 geïnstalleerde PV installaties brandveilig zijn. Conduct biedt met PVbox door de geïntegreerde DEHN overspanningsbeveiliging en Santon vlamboogbeveiliging brandveiligheid voor PV installaties. Met de samenwerkingen met SolarEdge en SMA bieden we tevens omvormer specifieke PVboxen.

Installeert u zonnepanelen, airconditioning of lichtreclame op platte daken? Dan bent u wellicht ook op zoek geweest naar de échte oplossing voor het snel en normconform leggen van bekabeling op daken. Met RoofSupport installeert u snel, duurzaam en normconform.

CycloMedia Technology B.V.


+READ MORE

http://www.cyclomedia.nl

CycloMedia Technology B.V.


CycloMedia brengt de openbare ruimte in beeld met hoogwaardige 360° straatfoto’s en luchtfoto’s met GIS-nauwkeurigheid. Dit beeldmateriaal stelt u in staat om efficiënter te werken door een beter inzicht in de situatie ter plekke. Bovendien bespaart u kosten doordat minder buitenbezoeken nodig zijn. Haal buiten naar binnen

De Centrale BTW Teruggave


+READ MORE

http://www.btw-zonnepanelen.nl

De Centrale BTW Teruggave


De Centrale BTW Teruggave is gespecialiseerd in de BTW teruggave op zonnepanelen, centraal in Nederland. Wij werken samen met de installateur om zowel de installateur als zijn klant te ontzorgen, op een professionele maar ook open, frisse en leuke manier.
Voor de klant wordt de teruggave volledig van A tot Z geregeld. Met de kennis en ervaring is De Centrale BTW Teruggave een vaste aanspreekpunt voor de installateur indien er vragen zijn over specifieke situaties. Service en klanttevredenheid staan voorop, wij gaan voor de 10.
Pas wanneer de installateur en klant tevreden zijn, is onze missie geslaagd.

DMEGC Solar


+READ MORE

http://www.dmegcsolar.com/

DMEGC Solar


De Solar divisie is, als relatief jong onderdeel van de DMEGC Magnetics Group, in korte tijd met zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie.
Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de panelen van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Ecorus Projects B.V.


+READ MORE

http://www.ecorus.com

Ecorus Projects B.V.


Ecorus is een snelgroeiende ontwikkelaar van zonne-energieprojecten met vestigingen in Nederland, België en de US. Voor bedrijven, woningcorporaties en gemeenten verzorgt Ecorus het gehele zonne-energie traject.

Ecorus combineert technische know how met expertise op het gebied van langetermijninvesteringen. Wij werken samen met sterke, betrouwbare (inter)nationale en lokale partners. De beste ingenieurs en financiële experts zijn bij de projecten betrokken, zodat u een goed beeld krijgt van het rendement dat zonne-energie u oplevert.

Naast het realiseren van zonne-energieprojecten zien we het informeren en motiveren van (toekomstige) zonne-energiegebruikers als een belangrijke taak.

Ecotecworld


+READ MORE

http://www.ecotecworld.nl

Ecotecworld


Ecotecworld Nederland BV is een service-groothandel in pv-materialen. Wij onderscheiden ons van anderen door de verregaande kennis en service die geboden wordt rondom de aanschaf van pv-materialen. We leveren maatwerk per project, tenzij de installateur liever hele verpakkingen afneemt. Ecotecworld is exclusief distributeur in de Benelux van de pv-merken SolarPark en LDK. Op de beurs Solar Solutions zullen we het allernieuwste pv-paneel van SolarPark introduceren. Dit fullblack-paneel heeft een standaard formaat en heeft een hoog vermogen van minimaal 330Wp.
Daarnaast ondersteunen en begeleiden we partijen bij de realisatie van zonne-energie op bedrijfsgebouwen en bij zonneparken in Nederland vanuit Energiestreek (www.energiestreek.nl).

Enphase Energy


+READ MORE

http://www.enphase.com/nl

Enphase Energy


Enphase Energy, een wereldwijd energietechnologiebedrijf, is een van de eersten die slimme, verbonden zonnestroom beschikbaar maakt in ieder huishouden, elke onderneming en gemeenschap. Het bedrijf levert simpele, innovatieve en betrouwbare energiebeheeroplossingen waarmee wereldwijd meer duurzame energie kan worden geproduceerd. Enphase heeft al ongeveer 13 miljoen micro-omvormers geleverd en er zijn al meer dan 540.000 Enphase systemen geïnstalleerd bij particulieren en bedrijven in meer dan 100 landen. Bezoek Enphase op: www.enphase.com/nl

Esdec BV


+READ MORE

http://www.esdec.com

Esdec BV


Esdec BV ontwikkelt, produceert en levert al 12 jaar professionele montagesystemen voor zonnepanelen op daken, genaamd ClickFit en FlatFix.

Sinds de lancering van deze producten hebben we niet stilgezeten. We zijn blijven innoveren en ontwikkelen, om onze producten nog beter te laten aansluiten bij de behoeften van de installateur. Op de Solar Solutions lanceren wij ClickFit Evo! ClickFit Evo is hét nieuwe en ultrasterke montagesysteem bestaande uit 4 standaard componenten, waarmee u alle gangbare zonnepanelen op elk pannendak kunt monteren!

ClickFit Evo, dé snelste en sterkste klik met alle pannendaken!

EURO-INDEX b.v.


+READ MORE

http://www.euro-index.nl

EURO-INDEX b.v.


EURO-INDEX b.v. biedt een complete lijn meet- en testinstrumenten voor PV-installaties. Met deze instrumenten kan bijvoorbeeld het rendement van de installatie of de separate panelen worden gemeten en gecontroleerd of deze overeenstemmen met de specificaties van de leverancier. Er kunnen tevens testen worden uitgevoerd met betrekking tot de elektrische veiligheid en zelfs de netkwaliteit (power quality) kan een belangrijke rol spelen. Met speciale testfuncties, zoals de I-V curve, kan een diagnose worden gesteld bij een defecte installatie, waarna deze snel en effectief hersteld kan worden. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste instrumenten voor uw specifieke werkzaamheden.

Eviax / Deng solar


+READ MORE

http://eviax.nl/

Eviax / Deng solar


Eviax / DenG Solar is een groothandel / adviesorganisatie op het gebied van duurzame energie. Wij leveren innovatieve kwaliteitsproducten passend bij onze adviestrajecten voor de zakelijke markt.
Als partner, klant of relatie kunt u bij ons terecht voor alle aspecten in het hele traject vanaf idee, via business case tot en met uitvoering van uw zonneproject, inclusief (technisch) ontwerp, subsidie en financiering indien gewenst.
Tijdens Solar Solutions 2017 vindt u ons met (naast het bekende iFix montagesysteem) speciale aandacht voor de volgende vernieuwende producten:
– Zonnecellen in HR++ Glas
– Lichtschittering absorberend pv-paneel

EXASUN


+READ MORE

http://www.exasun.com

EXASUN


EXASUN is een innovatieve Nederlandse SolarPV fabrikant. Wij produceren Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur, op onze eigen productielijn te Den Haag (ZH).

Onze producten zijn ontwikkeld om naast (standaard) op-dak ook als waterdichte schil van het gebouw te fungeren (BIPV). Hiervoor hebben we naast onze Award-winning Black Glass full size module 3 BIPV systemen ontwikkeld: 1) Black Roof als volledig waterdicht dak 2) Black Mystiek voor waterdichte oplossing tussen de dakpannen en Black facade voor een mooie PV gevel.

Ook voor grote projecten als SDE+ haalt u de beste business case met onze Black Glass module.

Friand Elektrotechniek BV


+READ MORE

http://www.friand.nl

Friand Elektrotechniek BV


Friand Elektrotechniek is een voorraadhoudende (kabel)groothandel gespecialiseerd in de solar markt. Wij zijn de exclusieve importeur van de TopCable H1Z2Z2-K solarkabel en daarnaast voorraad houdend in andere elektrotechnische materialen welke er nodig zijn tijdens de installatie van zonnepanelen. Ook hebben we grote voorraden in installatie- en grondkabel.

Fronius International GmbH


+READ MORE

http://www.fronius.com

Fronius International GmbH


Kwaliteitsproducten – geproduceerd en ontworpen in Oostenrijk!
Al sinds de oprichting in 1992, staat de Fronius Solar Energy divisie voor betrouwbaarheid, kwaliteit en ervaring.
“Al onze innovaties ondersteunen onze visie van 24 Uur Zon; een energie toekomst waarin al onze energiebehoefte voor 100 procent uit duurzame bronnen komt,” legt Martin Hackl uit, hoofd van de Solar Energy divisie. Fronius biedt energie opslag systemen, samen met Energy Management functies, waarmee het mogelijk is uw eigen-energie-verbruik te verhogen tot wel 80 procent.
Bezoek ons bij standnummer D2, beproef uw geluk op onze “Lucky Snappy” gokkast en kom meer te weten over onze energie visie!

GEYER Nederland b.v.


+READ MORE

http://www.geyer.nl

GEYER Nederland b.v.


GEYER Nederland is leverancier van elektrotechnische materialen voor het samenstellen van verdeelinrichtingen. Voor een verdeler van een PV installatie is expertise noodzakelijk. Deze verdelers worden in eigen werkplaats samengesteld. Tevens vertegenwoordigd GEYER in Nederland Gustav HENSEL. HENSEL heeft een groot aantal kabel- en aftakdozen in het programma welke uitstekend te gebruiken zijn in een PV installatie.

GL Link (Europe) B.V.


+READ MORE

http://www.gllink.nl

GL Link (Europe) B.V.


GL Link (Europe) B.V. is een importeur en groothandel van PV Systemen. Wij leveren kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten van Zonnepanelen, Omvormers en Montagematerialen. Ons bedrijf is gevestigd in Mijdrecht maar wij leveren uiteraard door heel Nederland.

GMC-Instruments Nederland BV


+READ MORE

http://www.gmc-instruments.nl

GMC-Instruments Nederland BV


GMC-Instrument lanceert een nieuw testsysteem voor PV modules op basis van EL techniek. Het speciale aan dit systeem is dat, waar vroeger deze techniek alleen in het donker toegepast kon worden, dit nu ook bij daglicht gaat. Dit testsysteem zal live gedemonstreerd worden. Uiteraard zullen ook installatietesters aanwezig zijn waarmee een snelle inspectie doorgevoerd kan worden.
Daarnaast is GMC Instruments bekend van de energiemonitoring en management systemen, waarbij we op eenvoudige wijze installaties op afstand kunnen monitoren en beheren. Een en ander zal gedemonstreerd worden op basis van een project wat GMC voor de firma Solar Access gerealiseerd heeft.

GoodWe (Jiangsu) Power Supply Technology CO., Ltd.


+READ MORE

http://www.goodwe.com.cn

GoodWe (Jiangsu) Power Supply Technology CO., Ltd.


GoodWe Power Supply Technology Co., Ltd. is a developing enterprise which focuses on research and manufacturing of PV inverters. The company has already developed and produced NS,SS,D-NS,DS,SDT,DT,ES,BP,H-ES series solar inverters, ranging from 1 to 500kW. With over 100 R&D staff, it secures a stable performance of products of all power ranges. The company is devoted to creating a concept of “workshop” which aims to offer global support to all customers including project consulting, technical training, site instruction and after-sale tracking.

GSE INTEGRATION-SVH ENERGIE


+READ MORE

http://www.gseintegration.com

GSE INTEGRATION-SVH ENERGIE


GSE Integration is the European leader with it’s GSE IN ROOF mounting system dedicated to residential PV. GSE IN ROOF is mounted on one solar roofs out of two in France and is distributed in 20 european countries. The GSE AIR SYSTEM launched in 2015 has became the reference in the hybrid thermal PV.

HADEC Innovatie B.V.


+READ MORE

http://www.hadec.nl

HADEC Innovatie B.V.


HADEC: UW PARTNER IN DUURZAME ENERGIE
Handelsonderneming HADEC is gespecialiseerd in duurzame energie. Wij leveren complete zonnestroom (PV) systemen, laadpalen en oplossingen voor energieopslag, direct uit voorraad. Maar HADEC is meer. Wij zijn een kenniscentrum en hebben alle deskundigheid in huis om de installateur van A tot Z te begeleiden bij zijn project, groot of klein. Met HADEC als partner krijgt uw klant de beste oplossing.

HADEC lanceert op SolarSolutions 2017 meerdere producten en diensten, zoals de HADEC ACADMY en de HADEC PV Configurator, ook weer met diverse partners, alle bedoeld om haar installateurs nog beter en breder te kunnen helpen bij hun verduurzamingsprojecten.

Hanover Solar B.V.


+READ MORE

http://www.hanoversolar.de

Hanover Solar B.V.


HanoverSolar GMBH Duitsland is opgericht in 2008.

HanoverSolar B.V. Nederland is het verkoop kantoor voor Europa.

Hanover solar: Hoogwaardige, innovatieve producten en service ondersteund door een professioneel team.

Zonnepanelen met alle certificaten, en getest op het hoogste niveau.

Wij als Hanover solar B.V. bieden zonnepanelen, omvormers, optimizers en draagsysteme voor alle soorten daken.

Zonnepanelen: Poly , Mono, Glas Glas, Custom made
260wp tot 320wp

Naast zonnepanelen levert Hanover SolarB.V. ook kant en klare solar kits:
Alles in 1 pakket.

Voor onze testen zie onze video: https://www.youtube.com/watch?v=Pdef9trPehg

Hanover solar: staat voor innovatie, hoge kwaliteit met een goede prijs!

Hanwha Q CELLS


+READ MORE

http://www.q-cells.nl

Hanwha Q CELLS


Hanwha Q CELLS is one of the world´s largest and most recognized photovoltaic manufacturers for its high-quality, high-efficiency solar cells and modules. Modules from Q CELLS are one of the most efficient and profit-yielding on the market worldwide. We offer outstanding power classes and cutting-edge technology. We were one of the first to develop a solution for common module problems such as Hot-Spots and potential-induced degradation (PID).

Helukabel


+READ MORE

http://www.helukabel.nl

Helukabel


HELUKABEL® heeft de passende oplossingen voor fotovoltaïsche toepassingen. In de vroegen jaren ’90 ontwikkelden wij de eerste PV-kabels die heden ten dage worden verkocht onder ons leidende SOLARFLEX® handelsmerk met wereldwijde goedkeuringen van TÜV en VDE. Samen met onze state-of-the-art PV-connectors, bieden we onze klanten in de fotovoltaïsche industrie voorgemonteerde PV-kabels en bedrading voor snelle plug-and-play installatie.

Holland Solar


+READ MORE

http://www.hollandsolar.nl

Holland Solar


Holland Solar, opgericht in 1983, is de brancheorganisatie voor alle professionele zonne-energie experts, bedrijven en onderzoekers in Nederland. Onze leden zijn actief op het gebied van zowel zonnestroom als zonnewarmte en werkzaam in de keten van onderzoek en ontwikkeling tot productie, installatie en advies.
De activiteiten van Holland Solar zijn gericht op promotie en het versterken van de marktpositie van zonne-energie in Nederland, het waarborgen van de kwaliteit van zonne-energie toepassingen en het promoten van zonne-energie in het algemeen.

Home-NRG


+READ MORE

http://www.home-nrg.nl

Home-NRG


Home-NRG is importeur en groothandel van zon PV-systemen. Wij zijn al meer dan acht jaar gespecialiseerd in zonne-energie. Home-NRG levert compleet op maat gemaakte zonnepanelen-installaties aan de zakelijk markt. Dit zijn complete installaties, inclusief montage materialen, stekkers en kabels. We zijn gevestigd in Twente, maar leveren uiteraard door heel Nederland.
Jaarlijks leveren en monteren we zo’n 15 megawatt (60.000 panelen) in binnen- en buiteland.
Home-NRG gaat verder dan alleen het leveren van pakketten. Service en ondersteuning bij grote projecten is geheel gratis. Bij SDE projecten leveren we totale ontzorging: van calculatie tot uitvoering.

Benieuwd naar de verschillende soorten zonnepanelen en omvormers? Of wilt u het nieuwste Solar World paneel bekijken? Bezoek onze stand, nummer E3, tijdens de Solar Solutions!

Hoymiles Converter Technology Co., Ltd


+READ MORE

http://en.hoymiles.com

Hoymiles Converter Technology Co., Ltd


Hoymiles Converter Technology Co., Ltdis a high-tech enterprise specialized in green energy industry. We started as a R&D team in the National Key Laboratory of Zhejiang University and have been staying in close strategic cooperation with Hangkai Group. With the powerful technology backing of Zhejiang University and supported by the abundant industrial resources of Hangkai Group, Hoymiles has made remarkable achievements ever since in terms of technology breakthroughs and markets, the photovoltaic inverter technology ranking the top worldwide, products being well and widely received by markets in numerous countries, and a worldwide partner network has been established.

HRsolar


+READ MORE

http://www.hrsolar.nl

HRsolar


HRsolar is producent van de gelijknamige serie zonnewarmte systemen. Deze innovatieve systemen worden in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd. Zonnewarmte systemen van HRsolar onderscheiden zich door de hoogste opbrengst van Nederland. HRsolar levert ook collectoren met gelijke afmetingen als PV-panelen, dit dit zorgt voor een mooi geheel op het dak met een ideale combinatie van warmte en stroom.

HUAWEI TECHNOLOGIES Düsseldorf GmbH


+READ MORE

http://www.huawei.com/SOLAR

HUAWEI TECHNOLOGIES Düsseldorf GmbH


Huawei Solar provides Smart PV Solutions and Technology. We call it: FusionSolar®. Huawei has invested over US$37bn in R&D over the past decade and currently has over 79,000 R&D Employees. Our Smart PV Solution, FusionSolar® is being continuously developed by Huawei Solar’s R&D engineers, who first-and-foremost listen to customers’ needs and then innovate accordingly. Our solutions are smart, safe and reliable. FusionSolar® delivers the highest yields and return on investment available, making Huawei Solar the preferred choice for investors and developers globally.

HyET Solar


+READ MORE

http://www.HyETSolar.com

HyET Solar


HyET Solar develops and produces custom-sized flexible and lightweight PV modules that allow integration on a variety of building elements, such as roofing membranes, corrugated plates or isolated facades. The unique selling points are its weight (less than 1 kg/m2), flexibility (bending radius smaller than 8 cm) and the custom sizing, especially in length and end-shape. HyET Solar is collaborating with several parties for integration of these PV modules in a range of applications where these advantages are exploited.

Indutecc Industrial Solutions


+READ MORE

http://www.indutecc.nl

Indutecc Industrial Solutions


Indutecc Industrial Solutions is een project organisatie met eigen import van producten voor de duurzame energie markt. Wij importeren high-end batterijsystemen van Nilar voor grootschalige energieopslag. Verder energiemanagement systemen van Lovato en overspanningsbeveiliging van Leutron. Samen met onze glas/glas panelen en thuisbatterijen van Solarwatt alsmede inverters van ABB bieden wij product markt combinaties aan. Wij verzorgen de engineering en bieden turnkey projecten aan voor zonnestroom installaties al dan niet in combinatie met batterij opslag systemen. Voor opslag van energie kunt u bij ons terecht van een plug&play thuisaccu tot MW projecten. De laatste met onze veilige en milieuvriendelijke Nilar batterijen.

INVT Solar Technology (Shenzhen) Co., Ltd


+READ MORE

http://www.invt-solar.com

INVT Solar Technology (Shenzhen) Co., Ltd


INVT, established in 2002, is committed to be the globally leading and respected provider for products and services of solar industry. In 2010, it listed as an A-share company on the Shenzhen Stock Exchange (stock code: 002334). INVT is a national-level high-tech company with nine subsidiaries.
Product family:
1) on-grid solar inverter
2) off-grid solar inverter
3) hybrid solar inverter
4) solar inverter for water pumping

Kenter B.V.


+READ MORE

http://www.kenter.nu

Kenter B.V.


Kenter geeft bedrijven en organisaties 24/7 inzicht in hoeveel energie ze waar, wanneer en waarvoor opwekken en gebruiken. We plaatsen meters, leveren betrouwbare meetdata en geven overzicht met online energieanalyses. Een totaalpakket aan innovatieve oplossingen waarmee u uw opwek en verbruik nog beter kunt monitoren.

Krannich Solar B.V.


+READ MORE

http://www.krannich-solar.com

Krannich Solar B.V.


KRANNICH SOLAR – SOLAR GROOTHANDEL SINDS 1995

Krannich Solar is een groothandel in zonne-energie (PV) producten. Het is sinds 1995 actief op de PV- markt. Eigendom en management van deze zelf gefinancierde onderneming liggen in één hand.

Krannich Solar ontwerpt complete PV-systemen en levert deze aan installateurs en PV-aannemers. Het assortiment omvat onder andere zonnepanelen, omvormers, optimizers, montagesystemen, meet- en regeltechniek, opslagsystemen en accessoires zoals, kabels en stekkers.

KWx B.V.


+READ MORE

http://www.kwx.nl

KWx B.V.


Opleveren conform NPR 5310? Kom naar de KWx Meetinstrumenten stand tijdens Solar Solutions en maak kennis met meetapparatuur voor het opleveren en inspecteren van PV installaties, zoals de METREL installatietesters en PV testers en FLIR warmtebeeldcamera’s. In drie overzichtelijke stappen toont KWx de noodzakelijke metingen aan verdeelinrichting, omvormer en PV paneel.
Voor het meten en registreren van energieverbruik biedt KWx draagbare dataloggers, variërend van eenvoudige instrumenten tot Klasse A Power Quality analysers. Hiermee kunnen fenomenen zoals spanningsopdrijving en harmonischen zichtbaar gemaakt worden. Maar ook het energieverbruik kan worden geregistreerd, zowel draagbaar als vast geïnstalleerd.

Libra Energy B.V.


+READ MORE

http://libra.energy/nl/

Libra Energy B.V.


Libra Energy is een internationale full-service groothandel in duurzame energie. Libra biedt oplossingen en producten aan op het gebied van zonne-energie, opslag van energie, E-mobility en windenergie.
U kunt bij ons een volledige service verwachten: van advies bij aankoop en projectcalculaties tot aan technische ondersteuning op locatie en marketingondersteuning.

Door jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis in huis om alle technische problemen op te lossen. Bestellen kunt u bij Libra 24/7 online via de webshop, direct via ERP systeem of via email en telefoon.

Benieuwd naar onze service? Ontmoet ons team op stand C1!

MacBright


+READ MORE

http://macbright.com/nl

MacBright


Producten van MacBright zijn vernieuwend, intelligent en van hoge kwaliteit. Onze dienstverlening is helder en opgewekt. We denken en rekenen graag met u mee. Kortom, een slimme keuze. Verlichtingsoplossingen op maat en altijd snel geleverd vanuit voorraad. Waar komt u dat nog tegen? We bieden u een compleet verlichtingsassortiment met LED en conventionele technologie, binnen de sectoren: Retail, Industrie, Onderwijs en Gezondheidszorg. Kwaliteit en garantie zijn onze speerpunten. Als OEM partner van onder andere Philips en Osram bent u bij ons dan ook verzekerd van hoogste kwaliteit van drivers, voorschakelapparaten en lichtbronnen. Op onze producten heeft u een systeemgarantie tot wel 5 jaar!

Mastervolt


+READ MORE

http://www.mastervolt.nl

Mastervolt


Het van oorsprong Nederlandse bedrijf Mastervolt is al jaren aan autoriteit op gebied van energie opslag. Mastervolt ontwikkelt en levert alle componenten die gezamenlijk een (semi)autonome energie voorziening kunnen verzorgen. Door de innovatieve MasterBus digitale communicatie wordt alle informatie van de aangesloten componenten in één installatie gedeeld.

Mastervolt heeft verschillende innovatieve oplossingen voor de Solar off-grid markt. Met de Solar Charge Masters worden zonnepanelen optimaal benut en wordt de levensduur van aangesloten accu’s significant verlengt. Deze compacte, stille en gebruiksvriendelijke solar laadregelaars zijn geschikt voor alle accutypes inclusief Lithium Ion en kunnen in 12V, 24V en 48V systemen worden toegepast.

Mind4Energy


+READ MORE

http://www.mind4energy.com

Mind4Energy


Mind4Energy is a company active in the fields of engineering and monitoring of renewable energy systems.
Our monitoring solution is based on solid PV engineering know-how and field experience.
For this we work exclusively with industrial components to assure quality, reliability and flexibility. To accomplish this, we teamed up with PhoenixContact, a global leader in industrial automation.
Today we provide a full service: we develop the software for communication with all devices on site, assemble the cabinets, install, connect and configure the dataloggers on-site.
Our data acquisition hardware can communicate with our own software portal or a third party portal.

Nedelko B.V.


+READ MORE

http://www.nedelko.nl

Nedelko B.V.


Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, verlichting en veiligheidssystemen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging! Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland.

O-Metall Luxemburg


+READ MORE

http://www.o-metall.com

O-Metall Luxemburg


Profielplaten voor dak en wand, geïsoleerd en niet geïsoleerd. * Modern * Op maat gepruduceerd * Individueel * Snel * Ontdek onze permanente attractieve gunstige prijzen en wekelijkse actie aanbiedingen.

Omnik New Energy Co.,Ltd.


+READ MORE

http://www.omnik-solar.com

Omnik New Energy Co.,Ltd.


Omnik New Energy Co., Ltd., an innovative high-technology Sino-German enterprise, with first class R&D test centers and experts from Germany, specializes in the development, manufacture and marketing of PV inverters.
Omnik focus on small inverters for residential and commercial projects. Products have been installed under more than 20000 rooftops in Europe. Build in Wifi card offer clients best monitoring solution and comfortable user experience.

Panasonic Electric Works Europe AG


+READ MORE

http://www.eu-solar.panasonic.net

Panasonic Electric Works Europe AG


Since 1975, first under the brand SANYO and since 2012 under the brand Panasonic, we have been a pioneer of the photovoltaic technology. This October, will count 20 years of manufacturing the high efficiency original photovoltaic module HIT®.

PERLIGHT SOLAR CO., LTD.


+READ MORE

http://www.perlight.com

PERLIGHT SOLAR CO., LTD.


Perlight Solar, a subsidiary of the Baolite Group, is a leading solar module and energy solutions provider, with a strong commitment to environmental sustainability. We supply premium quality solar products for residential, commercial, industrial and utility projects around the world.To date Perlight Solar has supplied a total of 1.5GW to more than 80 countries around the world .

Petersen Arbozorg & Veiligheid


+READ MORE

info@epetersen.nl

Petersen Arbozorg & Veiligheid


Met onze kennis en kunde op het gebied van veilig werken, helpen wij bedrijven in met name de bouw- en installatiesector en de zonne-energie-sector.

Met onze kennis van en jarenlange ervaring in het veilig werken op hellende en platte daken, bieden we bedrijven in o.a. de zonne-energie-sector een totaaloplossing om PV-systemen veilig op daken te kunnen installeren.

PFALZSOLAR GmbH


+READ MORE

http://www.pfalzsolar.com

PFALZSOLAR GmbH


Specialized on EPC Contracting, Project Development and Operation & Maintenance, PFALZSOLAR is planning, building and operating large scale PV power plants since 2003. Our years of expertise pay off for our customers: those who decide on PFALZSOLAR also make a conscious decision for quality in accordance with energy provider standards. As a subsidiary of the Pfalzwerke Aktiengesellschaft, the leading Energy Provider for the Palatinate region and the Saarpfalz district in Germany, we have a strong parent company behind us which develops innovation energy concepts using more than a century of energy experience and know-how.

Powerark Solar


+READ MORE

http://powerark.com.au/

Powerark Solar


Powerark Group is an international company
specializing in R&D, manufacturing and marketing of PV inverters, Solar
Panels, and Mounting systems.

Since 2010, Powerark Group have been contributing clean energy to our planet. We
started in Australia, and have become one of the largest solar distributors
nationwide. Following the great success in Australia, we are now expanding internationally
with our valued global partners.

Driven by cutting-edge technology, we aim to provide
total solar solution to households and commercial users worldwide. We would like
to invite all to join us to accomplish our corporate mission: let everyone
benefit from clean energy.

ProfiNRG


+READ MORE

http://www.profinrg.nl

ProfiNRG


Op basis van onze jarenlange ervaring in de zonnepanelenbranche bieden wij een uitgebreid dienstenpakket. Met ervaring en kennis van kleine én grote systemen stelt ProfiNRG haar klanten in staat zich voor 100% te richten op hun kernactiviteiten: het verkopen en installeren van zonnepanelen. Wij geven eerlijk en betrouwbaar advies aan onze klanten.

Als veelzijdige solar groothandel is ProfiNRG de schakel tussen fabrikanten, adviseurs en installatiebedrijven:
– Persoonlijk en altijd beschikbare aanspreekpartner
– Individueel, uitgebreid en regionaal advies
– Technische, logistieke en commerciële ervaring
– Ervaren verkopers voor productadvies en klantondersteuning
– Altijd een passende oplossing voor u en uw klant

PV Magazine group GmbH & Co. KG


+READ MORE

http://www.pv-magazine.com

PV Magazine group GmbH & Co. KG


“Since its initial publication in 2008, pv magazine has evolved into the top international magazine for solar decision makers and is now leading the global solar media market.”

PV Opmaat


+READ MORE

http://www.pvopmaat.nl

PV Opmaat


Integratie van zonnepanelen in gebouwen efficiënter, esthetischer én goedkoper maken. Dat is het doel van het Interreg-project PV OpMaat. Een regionaal consortium van 8 kennisinstellingen en een groot aantal bedrijven hebben in het samenwerkingsproject, dat loopt tot en met 2018 en een budget kent van 7 miljoen euro, de krachten gebundeld. Het project wordt uitgevoerd in het kader van het Samenwerkingsprogramma Interreg Vlaanderen – Nederland, met onder meer financiële ondersteuning vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Doel van het project is om, op basis van nieuw ontwikkelde productiemethoden, stroom-producerende zonnecelmaterialen zodanig op maat te produceren dat ze optimaal geïntegreerd kunnen worden in bouwele

REC Solar EMEA GmbH


+READ MORE

http://www.recgroup.com

REC Solar EMEA GmbH


Founded in Norway in 1996, REC is a leading vertically integrated solar energy company. Through integrated manufacturing from silicon to wafers, cells, high-quality panels and extending to solar solutions, REC provides the world with a reliable source of clean energy. REC’s renowned product quality is supported by the lowest warranty claims rate in the industry. REC is a Bluestar Elkem company with headquarters in Norway and operational headquarters in Singapore. REC employs more than 2,000 people worldwide, producing 1.4 GW of solar panels annually. Find out more at www.recgroup.com

REMOR SA


+READ MORE

http://www.remorsolar.com

REMOR SA


REMOR S.A. being active in the field of solar since 2007, specialize in MANUFACTURING and INSTALLATION of mounting systems for pv modules. For 10 years of presence on the solar market Remor has accomplished a number of SOLAR FARMS accross Europe in the amount exceeding 30 MW. In Poland, only in 2014-2015, the Company built 16MW solar farms in total. As an experienced supplier of solar mounting solutions, Remor SA is able to deliver high quality products in affordable prices.

Resolar BV


+READ MORE

http://www.resolar.nl

Resolar BV


Resolar BV is een Importeur – Distributeur – Groothandel van thermische solar producten.


http://rewa.be/

REWA


REWA heeft meer dan 25 jaar ervaring in goede, energiezuinige installaties. U kunt bij REWA terecht voor complete pakketten met alle benodigdheden voor een PV-installatie. Daarnaast leveren wij ook de afzonderlijke componenten. Bij REWA staat persoonlijk contact voorop. Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Rexel Nederland BV


+READ MORE

http://www.rexel.nl

Rexel Nederland BV


Afgelopen twee jaar wist Rexel tijdens de Solar Solutions de Best Presentation Award te winnen door het bundelen van vele duurzame disciplines op één plek en de bezoeker mee te nemen op een reis langs alle mogelijkheden. Dit jaar vindt u op de stand van Rexel weer alle informatie over de innovaties met betrekking tot zonne-energie, energieopslag en de ondersteuning bij het ontwerpen van een duurzame installatie.

Robisol B.V.


+READ MORE

http://www.Robisol.com

Robisol B.V.


Robisol is gespecialiseerd in montagesystemen waarmee zonnepanelen op fraaie wijze in gebouwen worden geïntegreerd. Tijdens de Solar Solutions 2017 introduceert Robisol het BiTile Systeem. Dit systeem bestaat uit zwart glazen zonnepanelen die dakpansgewijs worden geplaatst. De leisteen-achtige uitstraling van het zonnedak past bij zowel klassieke als moderne bouwstijlen.

S:Flex Nederland b.v.


+READ MORE

http://www.sflex.com

S:Flex Nederland b.v.


S:Flex is inmiddels in Europa één van de grotere spelers op het gebied van montagematerialen voor zonnepanelen. Geschroefd op schuine daken, lichtgewicht op platte daken of voordelige oplossingen voor grote projecten, S:Flex heeft het! Het materiaal wordt geproduceerd in Duitsland en verdeeld over de verschillende afzetgebieden: Engeland, USA, Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Frankrijk, Jordanië, Duitsland én natuurlijk Nederland.

Schletter GmbH


+READ MORE

http://www.schletter-group.com

Schletter GmbH


The Schletter Group is one of the leading manufacturers of solar mounting systems made of aluminium and steel worldwide.

Sharp Energy Solutions Europe


+READ MORE

http://www.sharp.nl

Sharp Energy Solutions Europe


Nieuwe generatie zonnepanelen met de hoogste efficiency 19,8%

Sharp Solar heeft afgelopen maand een nieuw 19,8% high efficiency zonnepaneel model NQR256A geïntroduceerd. Dit paneel bestaat uit 48 stuks hoogwaardige back-contact cellen, waarbij de totale oppervlakte aan de voorzijde van de cel optimaal gebruikt wordt. Door gebruik te maken van 48 cellen is de afmeting van dit paneel kleiner.
( 98 x 132cm.) Hierdoor is het paneel ideaal geschikt voor particuliere woningen of kleine bedrijfsdaken.
Dit 48cellen paneel is te vergelijken met een 320wp paneel als deze als 60 cellen uitvoering gemaakt zou worden. Het paneel is voorzien van een zwart kader. Vanaf deze maand is het paneel vanuit voorraad leverbaar.

Shenzhen Growatt New Energy Technology


+READ MORE

http://www.growatt.com

Shenzhen Growatt New Energy Technology


Growatt New Energy Technology Co., Ltd was established on May 2010, a professional and vigorous new energy company focusing on photovoltaic inverters, famous as a world leading manufacturer of cost-effective photovoltaic inverters with high efficiency.Growatt offers a full range of solar inverters from 1kW to 2.52MW, and energy storage solutions for on-grid and off-grid applications, as well as smart home energy management solution.

Shenzhen KSTAR New Energy Co.,Ltd


+READ MORE

http://www.kstarpower.com

Shenzhen KSTAR New Energy Co.,Ltd


Shenzhen KSTAR New Energy.co.Ltd.is a high-tech enterprise, a leadingbrand in UPS manufacturing in China,a professional integrator and manufacturer of the data center infrastructure, and a leading company in PV inverter. Kstar has not only dedicated to the product range of the data center infrastructure, such as UPS, precision cooling air conditioner, power distribution device, battery, network server cabinet, but also devoted to the innovation and development of the thorough solution for product lines relevant to renewable energy solution, such as PV inverter, PV Array Smart Combiner Box, anti-feedback boxes, DC distribution cabinets, power storage, and monitoring

Shenzhen SOFARSOLAR Co., Ltd.


+READ MORE

http://www.sofarsolar.com

Shenzhen SOFARSOLAR Co., Ltd.


SOFARSOLAR is one of the subsidiaries of SOFAR Group which is No.1 in GPS industry. SOFARSOLAR specialized in R&D, production, sales and service of grid-tied inverters ranging from1kW to 5kW for residential, 10kW to 40kW for commercial and other related renewable products. SOFARSOLAR, with around 400 employees, is equipped with a very strong R&D team and the major R&D guys are with more than 10 years’ experience in PV industry. We have successfully improved lots of technology on software and hardware which has not been solved on other popular brands in past few years, for example, detection accuracy of insulation resistance, grid resonance if multiple units connected, remote monitoring-WiFi as standard communication, anti-corrosion protection, et

Siebert Nederland B.V.


+READ MORE

http://www.siebert-solar.com

Siebert Nederland B.V.


Siebert is de leverancier op het gebied van visualiseren van de gegevens van uw PV installatie. Wij communiceren met veel omvormers direct of via loggers en natuurlijk via een puls van de kWh meter. Onze displays layout worden klantspecifiek gemaakt waardoor ze voor elke klant uniek zijn. Tevens kunnen wij display op maat maken, laat u hierover informeren op onze stand.

Solar Magazine (EG Media)


+READ MORE

https://solarmagazine.nl

Solar Magazine (EG Media)


EG Media is dé duurzame uitgeverij van Nederland met een groot aantal publicaties in het groene segment. Solar Magazine is een multimediaal platform bestaande uit een tijdschrift op kwartaalbasis, wekelijkse nieuwsbrief en website met dagelijks het laatste nieuws over zonne-energie. Smart E-Mobility is een magazine gemaakt over elektrisch vervoer en smart grids. LED Magazine (led-verlichting) en Smart Storage Magazine (energieoplsag) kennen net als Solar Magazine een tijdschrift, nieuwsbrief en webblog. Sindskort is EG Media bovendien eigenaar van De Groene Courant en De Windenergie Courant.

Solar Monkey


+READ MORE

http://www.solarmonkey.nl

Solar Monkey


Installateurs van de toekomst werken met Solar Monkey

Solar Monkey helpt installateurs zich te onderscheiden met een totaalpakket voor het verkoopproces van zonnepaneel systemen. Onze klanten maken binnen enkele minuten een ontwerp en offerte, garanderen de opbrengst via Stichting Zonnegarant en leveren hun klanten zorgeloze zonnestroom dankzij de Zonnegarant Monitoring service. En dit alles met een wetenschappelijke berekening dankzij de samenwerking met de TU Delft. Ook benieuwd hoe wij jouw business winstgevender kunnen maken? Kom dan een kijkje nemen bij ons op de beursvloer.

Solarclarity BV


+READ MORE

http://www.solarclarity.nl

Solarclarity BV


Solarclarity is een internationale technische groothandel gespecialiseerd in zonne-energie, energiemanagement, batterij oplossingen en laadsystemen.

Vanuit ons distributiecentrum nabij Amsterdam beleveren wij professionele installateurs in heel Europa en daarbuiten met een geselecteerd assortiment zonnepanelen, omvormers, montagematerialen, kabel, monitoring-apparatuur en overig toebehoren.

SolarEdge Technologies


+READ MORE

http://www.solaredge.nl

SolarEdge Technologies


SolarEdge bedacht een slimme omvormer-oplossing die de manier van energiewinning en -beheer in PV-systemen heeft veranderd. De systemen maximaliseren energieopwekking op individueel paneelniveau terwijl de kosten van de opgewekte PV-energie worden verlaagd.

SolarEdge biedt power optimizers, PV-omvormers en een cloud-gebaseerd monitoring platform voor residentiële, commerciële en grootschalige PV-systemen. De SolarEdge oplossing verbetert het beheer van de PV-installatie en verlaagt de onderhoudskosten waarbij het eigen PV-verbruik wordt verhoogd door middel van Smart Energy Management.

SolarEdge is dé toonaangevende leverancier van DC-geoptimaliseerde omvormer-oplossingen en heeft wereldwijd meer dan 298.000 systemen geleverd in ruim 100 landen. www.solaredge.nl

Solarstell


+READ MORE

http://www.solarstell.nl

Solarstell


EEN ECHT NEDERLANDS
PRODUCT GEMAAKT DOOR TROTSE VAKMENSEN
Het SOLARSTELL® assortiment omvat alle denkbare oplossingen, voor het opstellen en monteren van zonnepanelen op platte of schuine daken, golfplaatdaken en vrije veld opstellingen. Het programma is gebaseerd op de volgende kernwaarden: efficiënt, sterk, duur¬zaam, overzichtelijk in gebruik.

MAATSCHAPPELIJK GEDREVEN
Het is onze bedrijfsfilosofie om bij voorkeur en daar waar mogelijk te werken met mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Onze medewerkers zijn trots op wat ze doen en dat is zichtbaar in onze producten.

Bezoek stand D10.1, onze bijzondere mensen zorgen voor een verfrissende versnapering!

SolarToday


+READ MORE

http://www.solartoday.nl

SolarToday


SolarToday is dé groothandel en importeur voor zonne-energie installaties. Met de grootste zorg stellen onze specialisten een assortiment samen van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en toebehoren. Allemaal betrouwbaar én gecertificeerd! Onze specialisten controleren zelf de producten op juistheid van certificaten en er wordt gekeken of de relevante internationale normen zijn nageleefd.

Met zes vestigingen verspreid over het land bieden wij een dekkend werkgebied in Nederland. Met een team vol specialisten met jarenlange ervaring en altijd voorraad zijn wij een betrouwbare partner. Kennis, voorraad én knowhow altijd bij u in de buurt!

Solarwatt BV


+READ MORE

http://www.solarwatt.nl

Solarwatt BV


SOLARWATT is actief op de Europese zonne-energiemarkt. Voor u betekent dat al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt richt zich met zijn hoogwaardige zonnepanelen en intelligente zonne-energiesystemen op particulieren en de zakelijke markt. SOLARWATT is voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW.

SolaX Power Co., Ltd.


+READ MORE

http://www.solaxpower.com

SolaX Power Co., Ltd.


SolaX Hybrid Inverter–World’s Leading Hybrid Inverter. Best Energy StorageProduct.
A company lead by innovation that is based on research, SolaX Power is proud to be affiliated with the Zhejiang University, currently ranked third amongst the best universities in China and home to the only national key silicon material laboratories in China’s Silicon Valley.

SolNed BV


+READ MORE

http://www.solned.nl

SolNed BV


Met GNE introduceert Solned technologie welke is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van solar optimalisatie en intelligente monitoringsystemen.
Hierdoor biedt Solned een complete oplossing voor de optimalisatie van energieopbrengst per module, real-time data-acquisitie, monitoring per module op afstand en big data-analyse. Door de analyse krijgt u inzicht in factoren die leiden tot verlies van efficiëntie en energie. Hierdoor kunt u bijsturen en meer vermogen bereiken, lagere kosten en meer veiligheid.

Sterkin


+READ MORE

http://www.sterkin.nl / http://www.echteinstallateur.nl

Sterkin


Sterkin is een onafhankelijk keurmerk dat het aanleg van kwalitatief hoogwaardige en veilige installaties bevordert. Sterkin beheerd erkenningsregelingen voor installateurs en inspectiebedrijven op het gebied van elektrotechniek, gastechniek en watertechniek met specialisatie op gastoestellen en duurzame energie. Sterkin borgt de veiligheid en kwaliteit door bedrijfsbezoeken, steekproefsgewijze praktijk inspecties, opleidingen en vakbladen.

De Sterkin erkende installateur gaat voor kwaliteit!

Sunbeam BV


+READ MORE

http://www.sunbeam-pv.com

Sunbeam BV


SUNBEAM is het professionele systeem voor het monteren van zonnepanelen op platte daken.

Met in totaal 3000 gerealiseerde projecten in binnen- en buitenland is SUNBEAM een populair montage-systeem, waar toonaangevende installateurs graag mee werken. En niet voor niets: met SUNBEAM heeft u kwaliteit in handen; het zonnepaneel is geen onderdeel van de constructie, de gebruikte materialen zijn degelijk en de installatie is snel.

Daarnaast krijgt u, als professional, alle service die nodig is. Wij denken mee bij het maken van layout-voorstellen voor projecten en kunnen snel uit voorraad onderdelen toeleveren. Desgewenst begeleiden we installateurs bij de eerste projecten.

SUNBEAM, professioneel!

SUNFIXINGS Limited


+READ MORE

http://www.sunfixings.eu

SUNFIXINGS Limited


Since our incorporation of SUNFIXINGS in January 2011, we have continuously strengthened our presence in the European Solar Industry as a trusted leader in the design, manufacture and supply of quality Solar PV Mounting Systems.
We offer each project the same level of commitment and precision, from concept stage through to delivery of the final product. To complete we offer on-site support and training locally at the project site or your offices.
Sunfixings support their Customer Service via a large stockholding of our standard systems, which are all manufactured in the EU and we provide quick delivery across Europe.

Sunprojects Efacec


+READ MORE

http://www.sun-projects.nl - http://www.efacec.com

Sunprojects Efacec


Efacec, een groot export gericht Portugees bedrijf wordt ondersteund door Sunprojects in Nederland. Efacec is al meer dan 70 jaar bezig met omvormers voor grootschalige PV projecten. Ervaring en stabiliteit staat voorop. Op de stand hebben wij een EFASOLAR omvormer staan. Deze wordt op maat gemaakt en toegepast bij grote PV installaties. Een volledige oplossing inclusief omvormer, trafo en inkoop station voor koppeling op het net.

SW Trading


+READ MORE

http://www.groothandelzonnepanelen.nl

SW Trading


Groothandel voor in het op maat gemaakte pakketten voor installateurs. Leverancier van kwaliteitsproducten zoals Ulica Solar, Van der Valk systems en KACO.

Technea Duurzaam


+READ MORE

http://www.technea.nl/

Technea Duurzaam


Technea Duurzaam – Specialist in Duurzame Energie
Standnummer A6

Een ballastvrij montagesysteem voor zonnepanelen of warmtepompen? Ontdek de Jual systemen voor daken met EPDM, PVC, bitumen of golfplaten. Een paar eigenschappen:

–          Voor platte- en hellende daken

–          Directe bevestiging aan de dakconstructie (bijv. hout, beton)

–          Voor geisoleerde en niet-geisoleerde daken

–          Materiaal in zwart en aluminium

–          Snel, eenvoudig en veilig te installeren

–          In hoogte verstelbaar

–          Bestand tegen hoge trek- en drukbelasting

Techneco


+READ MORE

http://www.techneco.nl

Techneco


Techneco levert elektrische warmtepompen, gasabsorptiewarmtepompen en hybride warmtepompen voor de woningbouw en de utiliteitsbouw, zowel voor de nieuwbouw als de renovatie. Al ruim 20 jaar zet Techneco zich in om een doorbraak in de toepassing van duurzame energiesystemen te realiseren. Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken onze werkwijze. Naast energiebesparing staat klanttevredenheid bij Techneco hoog in het vaandel.

Technische Unie B.V.


+READ MORE

http://www.technischeunie.nl

Technische Unie B.V.


Voor duurzame installaties in bestaande bouw, nieuwbouw en in NOM-woningen heeft Technische Unie alles in huis. Van een breed assortiment tot specifieke (totaal)oplossingen, onze specialisten beantwoorden graag uw vragen en geven advies op maat.

Bezoek ons op Solar Solutions 2017, stand C8.

Technische Unie:
Onze klanten optimaal ondersteunen bij het organiseren van hun installatieproces. Dat vinden we belangrijk bij Technische Unie. Iedere dag doen wij ons best om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door producten op tijd, compleet en op de juiste plaats te leveren, advies te geven en handige diensten te ontwikkelen. En met 37 verkooppunten door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

TerraTechs


+READ MORE

http://www.terratechs.nl

TerraTechs


TerraTechs heeft voor de plaatsing van zonnepanelen in het vrije veld, op basis van MVS© Schroefpalen een compleet Solar montagesysteem ontwikkeld. Tesamen met de TT Extrusieprofielen en TT adapters laat de veldopstelling zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen. Het kan al zinvol toegepast worden bij de plaatsing vanaf 12 panelen [en is geschikt voor alle merken en typen]. Het is direct 100% te belasten. En zelfs na een aantal jaren zijn de schroefpalen nog gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Maximaal duurzaam dus.

Top Systems B.V.


+READ MORE

http://www.energie-opslag.nl

Top Systems B.V.


Die zonnepanelen liggen niet voor niets op het dak van je huis of bedrijfspand. Op een mooie dag levert dat een hoop energie op. Omdat je al die energie niet direct kunt gebruiken, lever je de energie terug aan het net. Maar zou het niet veel mooier zijn als je die energie op kunt slaan? Dan kun je op een minder zonnige dag ook profiteren van je eigen energie. Sla zonne-energie op met de TOPBOX van Top Systems. Voor thuis én voor op de zaak!

Triple Solar


+READ MORE

triplesolar.eu

Triple Solar


Triple Solar is producent en leverancier van het Triple Solar PVT paneel. Deze PVT panelen fungeren als bron voor een warmtepomp. Met de komst van de warmtepomp vervalt de gasketel. Kortom, u kunt met een verwarmingssysteem van Triple Solar een woning, kantoor of zwembad – het hele jaar door – zonder gas verwarmen.

Het Triple Solar PVT paneel genereert zowel thermische als elektrische energie. Door deze combinatie is de opbrengst van een Triple Solar PVT paneel driemaal zo groot dan de energieopbrengst van een ‘gewoon’ zonnepaneel. De verwarmingsoplossingen van Triple Solar zijn breed toepasbaar: van nieuwbouw tot renovatie.

Unger Germany GmbH


+READ MORE

http://www.ungerglobal.com

Unger Germany GmbH


UNGER is internationaal sinds meer dan 50 jaar een grote naam als leidende fabrikant van professioneel reinigings- en onderhoudsgereedschap. We zijn daarbij steeds uitgegaan van onze principes innovatie, hoogwaardige kwaliteit en op de klantgerichte ontwikkeling. Tegelijkertijd hebben we voortdurend ons productaanbod op verschillende gebieden uitgebreid en verder ontwikkeld. Tot dit aanbod behoort een sanitair reinigingssysteem met een speciaal werksysteem en overeenkomstig geconstrueerd gereedschap evenals een op kleur gecodeerd oppervlakte- en vloerreinigings systeem. Alle UNGER systemen worden met het oog op effectiviteit, ergonomie en degelijkheid ontwikkeld.

Van der Valk Solar Systems


+READ MORE

http://www.valksolarsystems.nl

Van der Valk Solar Systems


Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een vestiging met kantoor en magazijn in de UK.

Onze montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Waarom Van der Valk Solar Systems?

Innovatieve systemen ontwikkeld volgens wereldwijd geldende normeringen
Snelle en betrouwbare leveringen dankzij modern machinepark en grote voorraden
Systeemleverancier sinds 1963
Gratis software voor projectontwerp en -calculatie
Alle systemen toepasbaar op elk type dak of ondergrond
Snelle montage dankzij voormontage van essentiële onderdelen
Alle systemen verkrijgbaar in zowel portrait als landscape configuratie

VDH Solar Groothandel BV


+READ MORE

http://www.vdh-solar.nl

VDH Solar Groothandel BV


VDH Solar Groothandel B.V. is dé totaalleverancier voor complete zonnepaneel installaties. VDH Solar heeft een ruim assortiment zonnepanelen, montagesystemen, omvormers en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. VDH Solar levert aan technische installatiebedrijven, projectontwikkelaars en professionals in de bouw- en vastgoedsector.

Voestalpine Sadef nv


+READ MORE

http://www.sadef.com

Voestalpine Sadef nv


Voestalpine Sadef produceert koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen. Wij leveren stalen profielen als open sectie of als buisprofiel, licht en montagevriendelijk en desgewenst met poederlak als eindlaag.


http://www.xemex.eu

Xemex


Xemex presenteert samen met Cast4All een oplossing voor de onafhankelijke monitoring van een groot aantal kleine PV installaties. De oplossing bestaat uit een MID gecertifieerde bruto productiemeter met GPRS communicatie, een software applicatie “in the cloud” en een snelle en accurate performantie analyse door middel van de “Clear Sky Performance Index”.
Voortbouwend op dit succes werd de PowerShare ontwikkeld. Dit systeem verdeelt de productie van één PV installatie op een veilige manier over verschillende woningen of appartementen. Voordeel is de flexibiliteit van de verdeelsleutel en de lagere installatiekosten met behoud van alle voordelen van bovengenoemd PV Monitoring systeem.

Zhejiang Envertech Corporation Ltd.


+READ MORE

http://www.envertec.com

Zhejiang Envertech Corporation Ltd.


Zhejiang Envertech Corporation Ltd. is specialized in providing microinverter solutions. Our core research team is made up of excellent R&D engineers who have long rich experience in the microinverter industry with either Doctor or Master degree in power electronics, computer information engineering, semiconductor technology, automatic control, communications, etc. Envertech majors in on-grid solar microinverters, and will further expand onto off-grid inverters, intelligent energy storage system and smart home system to establish a more comprehensive green tech enterprise.Envertech microinverter has been certified globally and obtained certificates including G83/2, VDE 0126-1-1, VDE 4105, AS 4777, EN 50438, UTE C15-712-1, etc. covering all major markets in the whole Europe, Oceania, South America and Asia. Envertech microinveter technology has been applied in thousands of installations and projects all over the world, and the average failure rate over the past 3 years is testified to be less than one thousandth. With the mature technology and excellent customer service, Envertech microinverters have been widely recognized among 20 countrie

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec