Data
17, 18 & 19 maart 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

‘Vraag naar lichtgewicht zonnepanelen stijgt sterk’

18.02.2020

De vraag naar lichtgewicht zonnepanelen stijgt exponentieel. Dat heeft een keerzijde, zegt Chris Proot namens PV-leverancier DAS Energy uit Oostenrijk, die met een stand op Solar Solutions International staat.

Innovation Boulevard: Wie wint de grote prijs?

14.02.2020

Net als de voorgaande jaren is de Innovation Boulevard ook aanwezig op de 2020 editie van Solar Solutions International. Hier treft u de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie, of het nu gaat om elektrische voertuigen of geïntegreerde panelen.

Seminar-preview: Begint veiligheid bij de zonnestroominstallateur? (Petersen Arbozorg & Veiligheid)

07.02.2020

De komende weken blikken wij vooruit op de vele seminars en workshops van Solar Solutions International 2020. Deze keer is het de beurt aan Edwin Petersen van Petersen Arbozorg & Veiligheid.

Nederland grootste afnemer Chinese zonnepanelen: interview met Ru Jialin (CPIA)

06.02.2020

Op de Solar Business Day sprak ook Ru Jialin, vertegenwoordiger van belangenorganisatie China Photovoltaic Industry Association. Tussen de presentaties door slaagden we erin Ru kort te woord te staan over de Chinese solarindustrie en hoe deze zich verhoudt tot Europa en Nederland in het bijzonder.

NK Panelen Plaatsen: verslag van voorronde 2!

04.02.2020

Na een spannende eerste voorronde was het afgelopen vrijdag alweer tijd voor de tweede voorronde van het Nederlands Kampioenschap Panelen Plaatsen. Deze keer namen er maar liefst vijf teams deel, wat voor een zinderende ervaring zorgde.

Extra veilig door extra lichte zonnepanelen

03.02.2020

“Verduurzaming kan onveilig zijn,” zo merkte de NOS-nieuwslezer recent op bij beelden van brandende zonnepanelen. Eerder werd bekend dat het dak van het Alkmaarse AZ-stadion niet berekend was op het extra gewicht van zonnepanelen.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan