ESDEC

Esdec als key sponsor van Solar Solution International 2019

Zonne-energie is anno 2019 niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Als Nederlandse onderneming in de solar industrie ziet Esdec in Solar Solutions International dan ook de beurspartner om zich op vaderlandse bodem ook dit jaar weer kan profileren als betrouwbaar, snel, veilig en innovatief. Met meer dan 10.000 bezoekers uit ruim 44 landen biedt Solar Solutions International een bereik waar Esdec zich prominent wil uiten als toonaangevend bedrijf en dit jaar ook als key sponsor.

Toonaangevende speler in de solar industrie
Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte- en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 2 GWP geïnstalleerd met Esdec systemen, is Esdec leidende speler in de Benelux. Sinds november 2018, mede door de introductie van het FlatFix montagesysteem en de overname van het Amerikaanse EcoFasten, is Esdec in korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een wereldwijde hoofdrol in de zonne-energie branche.

Innovatie op eigen terrein
Daarnaast is het aansturen van innovaties in de branche een belangrijk onderdeel van deelname in de Nederlandse solar markt. Dit komt tot uiting in het Esdec Innovation Center te Deventer, waar naast product- en montagetrainingen voor installateurs en beroepsgroepen uit de solar industrie, ook tal van innovaties op het gebied van vernieuwende montagesystemen worden ontworpen en getest. Met de ruim 15 jaar ervaring kan Esdec bovendien uitgebreide ondersteuning en gedegen advies aanbieden. Daarnaast vormt de calculator een gebruiksvriendelijke en gecertificeerde tool voor installateurs voor het berekenen van betrouwbare en veilige montagesystemen op platte en schuine daken.

Beurspodia Solar Solutions International
De Solar Solutions Naast dat Esdec de Solar Solutions International sponsort, zijn we ook te zien en horen op de verschillende beurspodia op 19 en 20 maart 2019. Voor degene die meer over Esdec wilt weten en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van montagesystemen zelf wilt ontdekken; de Esdec stand bevindt zich dit jaar tegenover de hoofdingang, stand nummer C1.

Waar staan wij op de beurs?

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec