Exposeren

Sterke groei van Solar Solutions International

In 2018 werd minimaal 1434 MWp geïnstalleerd. In 2019 zal dit record ruim verbroken worden. Uit onderzoek van Dutch New Energy Research blijkt dat deze groei nog jarenlang aan zal houden. Zonne-energie wordt een niet weg te denken pijler in de energievoorziening. Het is realistisch om te veronderstellen dat er in 2020 jaarlijks 2 GW wordt geïnstalleerd en vanaf 2028 jaarlijks 5 GW.

Internationale vakbeurs over zonne-energie

Solar Solutions International wordt bezocht door alle spelers, nationaal en internationaal, die er toe doen in de zonne-energiesector. Daarom is exposeren op Solar Solutions International dé manier om de markt te betreden, om nieuwe leads en projecten binnen te halen en om bestaande relaties te onderhouden.

In 2019 groeide het bezoekersaantal met 35%. Die groei gaat in 2020 stevig doorzetten, autonoom en door de combinatie met onze vakbeurs Duurzaam Verwarmd, die dit jaar zijn succesvolle eerste jaar beleefde. Belangrijker dan de aantallen, is de kwaliteit van het bezoek, ook dit jaar trokken we weer een eminent publiek van beslissers.

Solar Solutions International is hét zonne-energie kennis- en netwerkevent van het jaar en toont de laatste ontwikkelingen. Als u deel wilt uitmaken van de snelst groeiende zonne-energie markt van Europa is exposeren op Solar Solutions International een gegarandeerde snelweg naar zakelijk succes.

Solar Solutions International in een notedop:

• de grootste solar vakbeurs van Noord-West Europa
• vriendelijk geprijsd, full service
• uw persoonlijk dashboard om snel en eenvoudig uw hele deelname te organiseren
• nodig uw beste relaties gratis uit als VIP
• gegarandeerde kwaliteitscontacten met een kwaliteitspubliek
• Partner met o.a. PV Magazine, Solar Magazine, UNETO-VNI, InstallQ & Dutch New Energy Research

Solar Solutions International legt in 2020 een aantal nieuwe bouwstenen in haar business-service platform. Vanaf de eerste editie is onze missie erop gericht om u beter zaken te laten doen. Met onze vakbeurs, nu de op één na grootste in Europa, met onze congressen, met ons jaarlijks Trendrapport en sinds 2019 met het nieuwe data-rapport de Solar Quarterly. Zonne-energie zal de komende decennia een bepalende rol gaan spelen in de transitie. Met ons business service platform geven we u tools om uw zakelijk succes te borgen en te vergroten.

Vraag hier uw informatie aan

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via LinkedIn, Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec