AEROCOMPACT voor 72cells panelen

AEROCOMPACT voor 72cells panelen.

Aerocompact is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van montagesystemen voor PV-installaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van aerodynamische bevestigingsoplossingen voor zonnepanelen op platte daken, vrije veldopstellingen en metalen daken. De oost/west opstelling heeft zelfs orkaan Maria afgelopen September kunnen weerstaan in Puerto Rico.

Alhoewel de meeste zonnepaneelfabrikanten van 72 cells panelen al hun akkoord hebben gegeven om met Aerocompact op de korte zijde te monteren, heeft Aerocompact nog de Alpine oplossing. De Alpine steunen zijn ontwikkeld voor gebieden waar veel sneeuw valt. Hiermee wordt het paneel nog eens exact in het midden ondersteund. Dus al uw 72 cells panelen zijn met Aerocompact te monteren.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

Alle montagematerialen zijn windtunnel getest en statisch geoptimaliseerd. TÜV gecertificeerd volgens UL 2703. TÜV gecertificeerd volgens IEC 61215 en op brandveiligheid getest volgens UL 1703.

Op de Solar Solutions bent u van harte welkom op stand B.13. Aerocompact toont daar de unieke veldopstelling en haar platte dakenoplossingen. De steunen en ballastbakken voor platte daken zijn voorzien van voor gemonteerde beschermingsmatjes (fleece). Bent u geïnteresseerd in veldopstellingen? Dan wilt u zeker de eigen ontwikkelde grondankers bekijken, waardoor geen aanvullende ballast meer nodig is. Overtuig uzelf welke voordelen Aerocompact biedt tov andere montagesystemen.

Aerocompact laat op haar stand zien wat de online tool kan en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Met name voor projecten maar ook voor de kleinere residentiële installaties. Eén van de vele voordelen van Aerocompact is dat de materialen gemakkelijk te transporteren zijn, hetgeen voor minder transportkosten zorgt. Zo passen er montagematerialen voor 40Kw op 1 pallet. Zijn alle klemmen voorzien van aardingspinnen. En zijn er verschillende opties mogelijk op het gebeid van hellingshoeken, zowel voor platte daken alsook voor veldopstellingen.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec