Ballastvrij én toch stormvast monteren van pv, collectoren en warmtepompen

Wij zijn een Deense fabrikant en produceren ballastvrij montagemateriaal voor het installeren van zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepompen. U krijgt daarbij garantie op stormvastheid omdat u het montagemateriaal (dakconsoles) fixeert aan dakconstructie. Het dak blijft 100% waterdicht omdat we de consoles in de fabriek al voorzien van exact dezelfde dakbedekking als op uw project.

Ballastvrije montagesystemen maken een grote groei door. Het aantal duurzame installaties op daken neemt namelijk rap toe. Daarbij wordt het risico van ballast vaak onderschat, om nog maar niet te spreken over ballast bij lichte dakconstructies, afwijkende dakvormen of grote hoogtes.
Gelukkig wordt ons systeem nu veel gebruikt zodat stormschades en lekkages worden vermeden. In onze optiek moet er bij het installeren van duurzame installaties op daken meer respect zijn voor het behoud van de dakfunctionaliteiten zoals afwatering en isolatie.

We gebruiken Solar Solutions daarom al drie jaar om het gesprek aan te gaan met onze relaties en bezoekers. Tegen welke problematiek lopen zij aan in de markt, wat is hun gebruikerservaring met ons systeem en waar hebben ze behoefte aan. Solar Solutions draait bij ons om kennis vergaren, delen, bewustwording en het versterken van relatiebanden.

Dit jaar laten we op een grote videowall zien hoe de installatie van Jual Solar montagesystemen werkt. En bij wat voor type projecten Jual Solar vooral wordt gebruikt. Daarnaast ontdekt u onze oplossingen om zonnecollectoren en warmtepomp-unit stormvast op het dak te installeren.
Vragen over de mogelijkheden van onze producten? Kom langs op stand C11! Onze specialisten staan u graag te woord en de koffie pruttelt..

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec