BayWa r.e.; Gereed voor een markt die verandert!

BayWa r.e. is uw partner voor al uw solar gerelateerde materialen. Als een van de grootste pv groothandelaren ter wereld wordt onze kennis intern en extern wereldwijd gedeeld waardoor expertise een keyfactor is geworden – voor advies op maat – van 1 paneel tot 500 MW – wij kunnen alles aan.

Onze visie is een groene wereld, onze r.e.think energy strategie wordt wereldwijd verspreid met naast zonne-energie ook biomassa en windenergie. Onze corporate visie zet ons aan na te denken over onze toekomst als mens, een groenere en een betere toekomst.

Solarsolutions geeft ons een mogelijkheid deze visie te delen en de nieuwste innovaties op dit platform te verspreiden, met de goede zorg van de organisatie en met precisie uitgevoerde marketing geven zij iedere partij de mogelijkheid te groeien in hun eigen potentie. Met stijgende bezoekers aantallen en exposanten verwachten wij dat de Solarsolutions nog vele jaren de toonaangevende beurs voor de Benelux zal zijn.

Dit jaar zullen wij bijvoorbeeld een innovatie laten zien, waarbij we de mogelijkheid creëren om makkelijker van centraal naar decentraal omvormen te kunnen gaan. Dit kan enorm schelen in aansluitkosten en flexibiliteit en tevens zullen de O&M kosten hierdoor enorm dalen. Deze oplossing geeft installateurs veel vrijheid in ontwerp en ook een andere blik op het bouwen van grotere installaties.

Bezoek BayWa r.e. tijdens Solar Solutions Int. op stand B10.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec