Bent u voorbereid op de toekomst?

Nu gaat u goed, heel goed. En u hebt het waarschijnlijk druk, heel druk. Maar bent u voorbereid op straks?

Overbelaste netten, de stop op zonneparken, fossiele giganten die zich in de zonnesector inkopen, een lager draagvlak door stijgende lasten voor de burger. Welke instrumenten en strategieën kunnen we inzetten om de toekomst van zonne-energie veilig te stellen? De antwoorden krijgt u van (inter)nationale experts op de Solar Business Day op 30 januari.

Dr. Varun Sivaram bespreekt de obstakels die verdere groei van de toepassing van zonne-energie bedreigen, én komt met oplossingen op gebieden als R&D, financiële innovatie en systeemintegratie. Een verhaal dat u als professional niet kunt missen.

Marc van der Linden, CEO Stedin en voorzitter Netbeheer Nederland geeft zijn visie op het klimaatakkoord, infrastructuur en zonne-energie. Prof. dr. Arno Smets belicht technologische ontwikkelingen. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn bankability, subsidieloze zonneparken, solar en landbouw, residentiële opslag, de cijfers van 2018, een politieke analyse en marketing insights van Chief Evangelist van Tony Chocolonely Ynzo van Zanten.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec