Betrouwbaar partnerschap tussen klant en leverancier essentieel voor groeimarkt.

Betrouwbaar partnerschap tussen klant en leverancier essentieel voor groeimarkt.

Dat de markt voor zonne-energie zowel nationaal als internationaal nog steeds een enorme groei doormaakt is een feit. Politieke ontwikkelingen zoals de grote hoeveelheid toegekende SDE+ subsidies, de voortzetting van de salderingsregeling en de klimaatdoelstellingen geven veel aanleiding om nu te kiezen voor de verstandige investering in zonne-energie.

Daarnaast nemen technologische ontwikkelingen een enorme vlucht. Zonnepanelen leveren steeds meer rendement en worden goedkoper, geavanceerde montagesystemen maken het plaatsen van zonnepanelen op de meest uiteenlopende locaties en met het hoogst mogelijke rendement mogelijk. En de toenemende professionaliteit bij de betrokken partijen schept steeds meer vertrouwen voor het maken van de juiste keuze.

Juist dat laatste onderdeel blijkt een beslissende factor voor bedrijven in het investeren in zonne-energie. Het kiezen van de juiste partners voor het aangaan van langdurige relaties is enorm belangrijk. Zeker bij grote projecten zet men nogal wat op het spel. “Partijen willen niet misgrijpen bij schaarste ten gevolge van grote groei. De beschikbaarheid van materialen, maar ook het op tijd en foutloos leveren van materialen zijn bepalend voor een duurzame relatie” aldus Denis de Vette, Commercieel Directeur van Van der Valk Solar Systems. Deze producent van solar montagesystemen van het eerste uur zet hoog in op betrouwbaarheid en service.

“We kunnen dat niet alleen. Ook de klant moet zijn commitment geven. Alleen wanneer we beiden 100% toegewijd zijn aan het resultaat, kunnen we snel schakelen en zullen we er alles aan doen om de klant te helpen, ook bij eventuele urgenties.”

De montagesystemen van Van der Valk voor residentiele en commerciële projecten hebben inmiddels een uitgebreide staat van dienst. “Dat onze systemen overal toepasbaar en van onnavolgbare kwaliteit zijn, is inmiddels wel bekend. Maar juist ook projectengineering, projectondersteuning en het maken van degelijke calculaties en werktekeningen zijn doorslaggevend voor het aangaan van langdurige relaties” aldus Denis de Vette.

Van der Valk investeert dan ook veel in de relatie met de klant. Klanten hebben één aanspreekpunt voor al hun projecten. De calculatiesoftware, zoals de ValkPVplanner en de ValkBoxplanner, biedt klanten de mogelijkheid in een mum van tijd een complete projectcalculatie te maken. Daarnaast hanteren ze grote voorraden, zodat zij, en daarmee hun klanten, niet misgrijpen.

Denis de Vette afsluitend: “Van der Valk Solar Systems is met haar service en betaalbare, veilige systemen een gedegen en betrouwbare partner. Samen met trouwe klanten vormen we een stevig fundament voor maximale groei in de pv markt, zowel nationaal als internationaal. Ik kijk ernaar uit.”

Bezoek Van der Valk Solar Systems op stand B6

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec