Modulaire Solar Off-Grid systemen van Mastervolt

Modulaire Solar Off-Grid systemen van Mastervolt.

Met de Mastervolt modulaire batterij systemen zijn alle Solar off-grid oplossingen mogelijk van 300W tot ca. 40kW.
De Nederlandse onderneming Mastervolt is met de bijna 30 jaar ervaring dé specialist op het gebied van autonome stroomvoorziening. Als onderdeel van het Amerikaanse concern Power Products Llc is Mastervolt al jaren markteider in de maritieme & mobiele sector, en toont op de Solarsolutions 2018 nu ook in de Solar markt haar eenvoudige maar slimme oplossingen.
Door keuze mogelijkheid van lead-acid gelaccu’s of de Mastervolt Li-Ion accu’s én te werken met een beperkt aantal standaard ‘bouwstenen’, kunnen snel kleine of grote installaties worden ontworpen en aangelegd. Mastervolt producten zijn herkenbaar aan installatiegemak. Dikke DC kabels worden bijvoorbeeld nooit direct op de printplaten bevestigd. Dankzij degelijke aansluitterminals voor accukabels zijn slechte verbindingen uitgesloten, en kunnen aansluitfouten worden voorkomen.

De krachtige Mastervolt Solar Charge Master range zorgt met haar snelle MPP trackers dat aangesloten zonnepanelen onder alle omstandigheden maximaal benut worden. De Mastervolt Li-Ion accu’s worden alweer bijna 10 jaar in de praktijk toegepast en continue doorontwikkeld. Door de extreem lage inwendige weerstand wordt alle opgevangen zonne-energie opgeslagen, en kan daarna op andere momenten weer worden omgezet naar 230V en verbruikt.
Om functionaliteit te maximaliseren worden alle Mastervolt systeemcomponenten met elkaar gekoppeld, en kan dmv Amperian de gehele installatie via het Internet op afstand worden uitgelezen en ingeregeld. Hierbij kunnen Mastervolt partners zich onderscheiden op het gebied van Technical Support, en zijn eindgebruikers op afgelegen locaties verzekerd van een uitstekende assistentie.
Mastervolt specificeert haar producten op realistische wijze, die dicht in de buurt komt van de praktijk. Zo leveren de producten het opgegeven vermogen tot 40°C omgevingstemperatuur.
De bezoekers van de Solarsolutions 2018 die informatie zoeken over (semi) autonome stroom oplossingen kunnen Mastervolt vinden op standnummer D6.1
Voor meer informatie: www.mastervolt.nl

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec