Delta Electronics’ innovaties

Delta, opgericht in 1971, is een wereldleider op het gebied van oplossingen voor stroombeheer en warmtebeheer en een belangrijke speler in verschillende productsegmenten, zoals industriële automatisering, beeldschermen en netwerken. Haar missie: “Innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen bieden voor een betere toekomst,” richt zich op het aanpakken van belangrijke milieuproblemen zoals de wereldwijde klimaatverandering. Als leverancier van energiebesparende oplossingen omvatten de zakelijke domeinen van Delta Power Electronics, Automation en Infrastructure.

Sinds 1999 heeft de dochteronderneming Delta Electronics (Nederland) B.V. geïnvesteerd in de ontwikkeling en wereldwijde marketing van het Solar Inverter-programma, wat bijdraagt aan de focus van Delta op het aanbieden van milieuvriendelijke stroomopwekking voor residentiële en commerciële toepassingen van de klanten.

Bezoekers van onze stand C13.1 ervaren het volgende:

Residentieel Stringomvormer H3 Flex
De nieuwe 3kVA zonne-PV-omvormer is gemaakt voor een flexibel systeemontwerp met een ultrabreed ingangsspanningsbereik van 30V tot 600V en een robuuste behuizing met IP65-rating voor installatie buitenshuis. Het compacte en lichtgewicht ontwerp vereenvoudigt de installatie. Via Wi-Fi-communicatie kan de gebruiker de inbedrijfstelling eenvoudig starten en de status van de omvormer bekijken via de MyDeltaSolar-app op een mobiel apparaat.

Grote commerciële stringomvormer M88H
Het nieuwe flagship van Delta’s omvormer voor fotovoltaïsche zonnepanelen biedt een toonaangevend maximaal rendement van 98,8% en een maximaal vermogen van 88 kVA. Twee MPP-trackers en een hoge maximale ingangsspanning tot 1100V zorgen voor extra flexibiliteit bij het ontwerp van het systeem en superieure prestaties onder uitdagende omstandigheden.

Residentieel energieopslagsysteem Hybride E5
Een alles-in-een oplossing voor zonne-energieopslag van Delta optimaliseert het gebruik van door PV opgewekte energie in residentiële toepassingen, bestaande uit een 6kWh Li-ion-batterij, een 5kW hybride PV-omvormer, een vermogensmeter en een slimme energiebeheerkast. De intelligente Hybrid E5 biedt aangepaste energiebeheermodi om te optimaliseren hoe en wanneer er energie wordt gebruikt in een huishouden helpt het klanten hun algehele elektriciteitsrekening te verlagen en onafhankelijk te worden van het net.

Delta Electronics’ innovaties

Stand C13.1

logo

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec