Dome Solar, de expert in fotovoltaïsche montagesystemen

Dome Solar, de expert in fotovoltaïsche montagesystemen

Dome Solar is een toonaangevende Franse fabrikant voor montagesystemen voor zonnepanelen, geschikt voor alle soorten daken. Het bedrijf distribueert in middelgrote tot grote industriële en commerciële installaties, en is ISO 9001-gecertificeerd.

Met 10 jaar ervaring hebben ze een volledig assortiment hoogwaardige en eenvoudige montagesystemen ontwikkeld, voor zowel een stijl als voor een plat dak. Dome Solar is internationaal actief en om zijn exportactiviteit te ontwikkelen, staat het bedrijf open voor opdrachten vanuit de hele wereld. Daarnaast is er een specifiek assortiment producten ontwikkeld om elke lokale specificatie te beantwoorden.

We zijn in Frankrijk gecertificeerd met ETN (Assessment of New Techniques), ATEx (technische evaluatie van experimenten), ATEC (technische evaluatie).

Onze exportstrategie is om onze oplossingen in Nederland aan te bieden vanwege de gevoeligheid voor hernieuwbare energie en een goede trend gaande is in het fotovoltaïsche gebied. Wanneer u het bedrijf bezoekt op stand E6, ontmoet u het deskundige team dat u graag helpt bij uw project op maat. Daarnaast is het eigen engineeringteam is beschikbaar om telefonische en on-site assistentie te bieden wanneer dat nodig is.

Het bedrijf nodigt u graag uit om mee te sparren over uw project. En met hun kennis en technische informatie, zullen ze u adviseren over het juiste systeem. Op Solar Solutions presenteren ze de ‘Roof Solar’ EPDM-oplossing, een montagesysteem dat is ontwikkeld met een partner op een EPDM Firestone-membraan. Dit systeem is speciaal gemaakt voor nieuwe en gerenoveerde, of het nu geheel of gedeeltelijk bedekt is. De waterdichtheid wordt gegarandeerd door een EPDM Firestone voering rubberbeschermer in volledige hechting. De lay-out van het paneel kan in portret of landschap weergegeven worden. Het systeem is 2Kg / m2 en is gemaakt van een 3,3m aluminium rail bevestigd op een montagebasis in polyamide.

De voordelen zijn:
– Betrouwbaarheid: 10 jaar garantie incl. robuuste en duurzame klemmen
– Aanpassingsvermogen: montagesystemen voor alle modules
– Eenvoud: montagesystemen op plat dak met waterdicht Firestone EPDM-membraan
– Voordelen: hoogwaardig aluminium en (roestvrij) stalen onderdelen

Bezoek Dome Solar op stand E6.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec