DUURZAME TOTAALOPLOSSINGEN MET E EN W COMPONENTEN

Technische Unie biedt alle producten die nodig zijn voor het inrichten van duurzame en energiebesparende installaties, zoals totaaloplossingen voor zonne-energie, zonneboilers, warmtepompen, verlichting en nog veel meer. Naast het breedste assortiment in de markt biedt Technische Unie gerichte ondersteuning en objectief advies op het gebied van duurzaamheid. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie de partner voor de levering van installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Hiermee geeft het bedrijf concreet invulling aan haar ambitie de groenste kennis- en distributiepartner te zijn voor haar klanten en leveranciers.

Duurzaamheidsspecialisten
Om u persoonlijk te ondersteunen bij het verduurzamen van woningen en gebouwen, beschikt Technische Unie over een duurzaamheidsteam dat bestaat uit zes duurzaamheidsspecialisten. Deze specialisten maken u wegwijs in het complete assortiment duurzame producten, oplossingen en duurzame diensten die Technische Unie levert. De specialisten houden hun kennis over trends en ontwikkelingen doorlopend up-to-date en zijn volledig op de hoogte van subsidiemogelijkheden. Maar ook van handige apps en tools op het gebied van duurzaamheid, zoals besparingscalculaties en lichtberekeningen.

Werkende producten ervaren
Tijdens de beurs Solar Solutions leert u verschillende duurzame concepten kennen en beleven. PV-panelen, hybride systemen, BENG (bijna energieneutrale gebouwen) en NOM (nul op de meter) krijgen een prominente plek op de stand met een aantal duurzame totaaloplossingen die binnen het betreffende concept kunnen worden toegepast. Deze oplossingen overstijgen de traditionele scheiding tussen E en W. Producten en fabrikanten koppelen we aan elkaar, zodat u complete en werkende duurzame mogelijkheden ervaart.

Bent u benieuwd? Breng dan een bezoek aan Solar Solutions 2018 stand C8 van Technische Unie. Het geeft u de mogelijkheid een objectief, onafhankelijk en deskundig advies in te winnen voor het stap voor stap verduurzamen van woningen en utiliteit. Hiermee geeft Technische Unie concreet invulling aan haar ambitie de groenste kennis- en distributiepartner te zijn voor haar klanten en leveranciers.

57ada5bfe59f3_technische-unie

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec