E-Flux: complete service op het gebied van laden elektrische auto

E-Flux is een onafhankelijke serviceprovider voor laaddiensten. De oprichters van E-Flux komen uit de solarwereld en zagen een kans op het gebied van elektrisch rijden om samen met installatiebedrijven en fabrikanten een totale laadoplossing aan te bieden. Deze laadoplossing bestaat uit AC- en DC-laadpalen, installatie en een backoffice voor de verrekening van laadkosten én nog belangrijker: support vanaf afstand. Zo kan het installatiebedrijf de hele configuratie vanuit de backoffice aanpassen.

Wij geloven in onafhankelijke laadoplossingen die gezamenlijk met een installateur worden gerealiseerd. Wij zijn nu ruim anderhalf jaar actief in deze markt. We zitten midden in een versnelling van elektrisch rijden. De rol van de installateur zal door de toename van duurzame energie alleen nog maar belangrijker worden. Dagelijks krijgen wij nieuwe EV-drivers als E-Flux gebruiker erbij die wij zo goed mogelijk helpen zodat ze onbezorgd elektrisch kunnen rijden. Hetzelfde doen wij met onze installatiepartners. Wij ondersteunen hun door mee te helpen met de configuratie van de laadpaal, we wisselen leads uit en vangen alle eerstelijns support van hun klanten 24/7 doen. Door op een onafhankelijke manier samen te blijven werken kunnen we de klant het beste helpen en een gevoel van vrijheid laten behouden. Onze slogan is niet voor niets, Feel Free!

Solar Solutions is een belangrijk moment om kennis uit te wisselen én om bezoekers nieuwsgierig te laten worden naar elektrisch rijden en de laadoplossing die daar bij komt. Wij staan niet op de beurs om keihard te verkopen, maar om nieuwe samenwerkingspartners te vinden waar wij een langdurige en succesvolle relatie mee op kunnen bouwen.
In de drie dagen dat wij op de beurs staan willen wij onze kennis, die wij inmiddels hebben opgedaan over de markt voor elektrisch rijden, met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Ook zijn wij benieuwd naar de ervaringen van anderen.

Allereerst kan de bezoeker bij ons terecht voor alle vragen omtrent elektrisch rijden en laden. Daarnaast kunnen wij onze backoffice laten zien met live laadsessies die plaatsvinden op de Expohal. Als klap op de vuurpijl demonstreren wij de Delta DC Wallbox, een compacte snellader die perfect is voor bedrijven.

Bezoek tijdens Solar Solutions Int. E-Flux op stand A15.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec