Elsun, het beste onder de Hollandse zon

ELSUN is een nieuw merk zonnepalen. Gemaakt in Nederland, door een oer-Hollands bedrijf. ELSUN is een nieuw initiatief van familiebedrijf ELTON, dat ruim 70 jaar ervaring heeft in de productie van energiebesparende oplossingen. Een organisatie met duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

De noodzaak om te investeren in duurzame energie wordt voor Nederlandse huishoudens steeds groter. Besparen met zonne-energie is dan een voor de hand liggende optie. Maar wie zich gaat oriënteren op de aanschaf van zonnepanelen, komt in een complexe wereld terecht. Wattpieken, onbekende merken uit verre landen en aanbieders die elkaar overschreeuwen met geweldige acties. Maar wanneer heb je nu echt een goede deal?

De aanschaf van zonnepanelen en toebehoren is een flinke investering, die over een periode van meerdere jaren terugverdiend moet worden. Dan ga je op zoek naar zekerheden, voor nu en tijdens de levensduur van je systeem. Zekerheid over kwaliteit, over opbrengsten en goede garanties. Dat is wat ELSUN biedt. Je kunt vertrouwen op in Nederland geproduceerde state-of-the-art zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je de hoogst haalbare opbrengst voor een concurrerende prijs hebt en daardoor een snelle terugverdientijd. Een Nederlands product met een Nederlandse klantenservice, dat geeft een goed gevoel.

Kiezen voor de allerbeste kwaliteit is alleen zinvol als je ook zeker weet dat deze in de optimale configuratie en op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Daarom kiest ELSUN er bewust voor om alleen te leveren aan gerenommeerde installateurs.

Solar Solutions en ELSUN
Solar Solutions is het eerste moment waarop we ELSUN presenteren: het merk, de organisatie, de mensen en de panelen. Kom met ons kennismaken. En ervaar dat een Nederlandse producent, belangrijke voordelen biedt. Het is prettiger zakendoen met de Hollandse mentaliteit: nuchter, recht door zee en afspraak is afspraak.

Bezoek tijdens Solar Solutions Elsun op stand A17.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec