Entek: Outstanding in Solar Solutions

Wie zijn wij?
In de Benelux is Entek de enige onafhankelijke en gespecialiseerde O&M partner voor bestaande en nog op te leveren PV parken. Wij bieden objectief, onderbouwd advies, hoge expertise en een krachtige soft- en hardware voor een zo hoog mogelijk rendement voor een zo lang mogelijke periode.

De toekomst is nu!
Zonne-energie zal alsmaar populairder worden in de toekomst. Voor u als investeerder en/of eigenaar van PV-installaties willen we een sterke partner zijn die uw ROI maximaliseert en verzekert. Wij bieden een gestructureerde benadering aan om energieproductie en sustainability van uw investering te garanderen, zowel nu als in de toekomst.

Maak u geen zorgen

De zorgeloosheid van de klant komt steevast op de eerste plaats. Als u ons een opdracht toevertrouwt willen we dat u dat doet met een gerust gemoed. Onze belofte van Outstanding in Solar Solutions willen we 100% nakomen. Daarom kan u rekenen op een zeer klantgerichte service, zowel op technisch en praktisch vlak als op gebied van informatie-technologie en het aanleveren van tijdsrelevante data.

Wat mag u van Entek verwachten?
Als u met Entek in zee gaat kan u rekenen op 3 diensten waarin we jaren kennis en ervaring hebben opgedaan.
1) Monitoring en interventie. Via de software van GreenPowerMonitor -exclusief bij Entek- volgen we alles nauwgezet op. Indien zich een probleem voordoet grijpen we snel en efficiënt in, gefocust op oplossingen.
2) Preventief onderhoud en optimalisatie. U kan rekenen op een jaarlijkse controle en bewaking van uw installatie. Als blijkt dat we zaken kunnen verbeteren leggen we aan de hand van data uit welke voordelen dit voor u oplevert.
3) Inventarisatie en audit. U wenst een grondige audit van uw installatie? Nadien maken een duidelijk verslag op van hoe u de performantie ervan kan verhogen.

Entek: met de e’s van expertise en efficiëntie
Via energiemanagement, optimalisatie en onderhoud willen we voor u oplossingen creëren voor optimaal rendement. Daartoe werken we nauw samen met toonaangevende fabrikanten en distributeurs. Via deze weg blijven wij ook up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen in onze sector.

Bezoek Entek tijdens Solar Solutions Int. op stand S6.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec