Even voorstellen: exposant Geyer

Ook dit jaar zal Geyer, specialist voor PV verdelers, aanwezig zijn op Solar Solutions International 2019. Bent u benieuwd naar hun PV verdelers? Neem dan een kijkje bij de stand van Geyer tijdens de vakbeurs.

PV verdelers geschikt voor binnen en buiten

Als fabrikant en leverancier is Geyer uitgegroeid tot een specialist in verdeelinrichtingen techniek voor PV installaties. Zij leveren compleet gemonteerde PV verdelers voor zowel binnen- als veldopstellingen. In het leveringsprogramma van Geyer zijn ook de polyester buitenopstellingskasten opgenomen. Door deze te combineren met het door Geyer vertegenwoordigde HENSEL kunststof kasten programma MI, is dit geschikt voor een PV verdeler buiten of binnen.

PV verdeler kwaliteit afhankelijk van kennis

Bij het ontwerp van een PV installatie is het van het grootste belang rekening te houden met de warmte ontwikkeling. Dat geldt zeker bij de verdeelinrichting. Op een mooie dag is de gelijktijdigheid gedurende 6 á 8 uur bijna 100%. Juist hierdoor is bij het ontwerp van een PV verdeler kennis nodig. Maar ook de koppeling in het net vraagt specialistische kennis. De kwaliteit van een verdeler is afhankelijk van de expertise van de ontwerper en van degene die het samenstelt. Daarom bouwt Geyer deze PV verdelers in eigen werkplaats.

Benieuwd naar de producten van Geyer?

Op Solar Solutions Int. kunt u bij de stand van Geyer ook de kabeldozen van HENSEL zien. De KF-serie is speciaal voor buitensituaties, verkrijgbaar in het grijs en zwart. Deze kabeldoos is van een UV bestendig kunststof. HENSEL beschikt over diverse producten in het DC deel van een PV installatie. Deze leverancier heeft met zijn kasten en componenten interessante producten voor: utiliteit, industrie, infra-techniek, glastuinbouw en de genoemde PV installaties. De specialisten van Geyer denken graag met u mee naar de juiste oplossing voor uw vragen over installatie. Het totale leveringspakket omvat dan ook PV verdelers in plaatstaal tot 5.000A en in kunststof tot 1.000A.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec