Exclusieve beursdeals voor exposanten

De grootste en snelst groeiende zonne-energie markt van Europa komt steeds dichterbij. Vanaf nu kunnen bezoekers zich registreren. Binnenkort krijgen exposanten een invitatiecode om hun eigen bezoekers gratis uit te nodigen. Maar voordat we ons gaan richten op de bezoekers, zetten we nog even alle mogelijkheden voor deelnemers op een rij:

Lopend buffet met lekkers van sushi tot hamburgers

In september was al bekend dat we – op veler verzoek – nieuwe catering krijgen met ruime keuze uit de Aziatische keuken met lekkere Aziatische hapjes als sushi en noodles. De noodles kunnen exposanten in een bakje meenemen naar hun stand. Nu is ook bekend dat deelnemers op Solar Solutions Int. 2019 een ruimere keuze uit andere keukens krijgen langs een lopend buffet. Denk aan: pizza, pasta, koude en warme wraps, frisse salades, groentes, aardappelgerechtjes, vlees, vis, vegetarische lekkernijen, pannenkoeken, belegde broodjes, soepjes, patat en snacks. Het eetterras zal – net als het assortiment – groter worden dan de vorige editie en er zal zowel zitgelegenheid als sta-gelegenheid zijn.

Exposantenborrel

Op woensdagavond 20 maart zal van 17.30 tot 21.00 uur een netwerkborrel plaatsvinden. Deze gezellige borrel is toegankelijk voor alle exposanten op Solar Solutions Int. Maar ook relaties, genodigden en (vak)pers zijn welkom. Deelnemers zijn druk bezig met de bezoekers op de beurs, maar tijdens deze netwerkborrel hebben exposanten eindelijk tijd voor elkaar om op een laagdrempelige manier te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

CEO Ontbijt

Op donderdagochtend 21 maart van 9.00 tot 10.00 uur zal een exclusief CEO ontbijt plaatsvinden op de beurs. Dit ontbijt is toegankelijk voor CEO’s van de exposanten van Solar Solutions Int. De CEO’s kunnen één collega meenemen naar het ontbijt. Tijdens het ontbijt kunnen de CEO’s (en bijbehorende collega’s) elkaar ontmoeten, netwerken en eventueel succesvolle zaken doen. En natuurlijk: ontbijten.

Nieuw: The Heat Home

De beurs krijgt een gloednieuw paviljoen, exclusief voor exposanten: ‘the Heat Home’. In deze area komt een houten constructie van een huis te staan, waarin deelnemers innovatieve producten en systemen live kunnen demonstreren. Zo beleeft de bezoeker innovaties in werkende staat, zoals een innovatieve zonnepaneel. Dit is uniek voor een vakbeurs in Nederland. De ‘Heat Home’ krijgt een laag dak, zodat bezoekers de innovaties op het dak kunnen bekijken van dichtbij. Exposanten kunnen zelfs een installateur inschakelen om innovaties live te laten installeren ter demonstratie. CTA

Nieuw: Smart Storage Innovation Area

De ‘Innovation Area’ van de vorige editie van Solar Solutions Int. wordt in 2019 omgetoverd tot de ‘Smart Storage Innovation Area’. Dit exclusieve paviljoen krijgt een eigen uitstraling, bewegwijzering, banners en aandacht in de nieuwsbrieven en beurscatalogus. Naast innovaties op het gebied van zonne-energie, kunnen deelnemers op Solar Solutions Int. 2019 ook innovaties op het gebied van energieopslag tonen aan de bezoekers. Deelnemers van een start-up krijgen in deze area de mogelijkheid om prototypes of product te laten zien die nog niet op de markt zijn verschenen óf korter dan een jaar op de markt zijn. Neem contact op als u wilt meedoen aan deze area.

Hotel boeken met 10% korting

Op veler verzoek hebben we in samenwerking met Hotel Van der Valk in Haarlem een speciaal Solar Solutions Int. hotelarrangement samengesteld. Het hotel ligt op ongeveer 10 autominuten van de Expo Haarlemmermeer. Hotel Van der Valk Haarlem biedt exposanten een speciale beurskorting van 10% op de reguliere hotelprijs. Reserveer op tijd een hotelkamer en ontmoet uw collega’s na de beurs in de sfeervolle hotelbar.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec