De GEDA Acculift, dé zonnepanelenlift!

GEDA Acculift, dé zonnepanelenlift! All-up heeft nu dé handige ladderlift voor de zonnepanelenbranche. Het betreft de Acculift van het gerenommeerde Duitse merk GEDA. Daarbij wordt het liftgedeelte op een reguliere ladder gemonteerd, zodat deze zowel als lift en ladder gebruikt kan worden.
Volgens Ard Nijkamp van All-up, gaat de nieuwe Geda-acculift het de komende jaren helemaal maken. “Als je bedenkt dat de markt voor deze noviteit zowel de bouw is, als installatiebedrijven van zonnepanelen, airco-installaties en dergelijke, mensen dus die nu allemaal al ladders gebruiken, dan breekt er zo meteen een nieuwe tijd aan. Want in een handomdraai kunnen deze ladders als lift gaan dienen en da’s veel efficiënter. En denk ook maar eens aan de ergonomische voordelen…”.

Tot de verdere voordelen van deze nieuwe ladderlift rekent de enthousiaste directeur vooral ook de accutoepassing. “Hoe vaak gebeurt het niet dat je op een bouwplaats wezenloos zoekt naar een geschikte stroomaansluiting?”, zegt hij. “Dat euvel is met de komst van deze lift ineens achterhaald. De krachtige 24 V / 10 Ah Li-Ion accu is na een korte oplaadtijd van slechts 2 uur al weer klaar voor het volgende gebruik.

De lift heeft een laadvermogen van 120 kg en een hefsnelheid van 15 meter per minuut voor een veilig en snel transport van uw materialen en gereedschappen tot maximaal 10 meter. De werking is volledig draadloos middels de handige robuuste afstandsbediening. Zelfs bediening met een app is mogelijk.. Met het speciale in samenwerking met All-up ontwikkelde zonnepanelenplateau kunt u tot wel 4 panelen tegelijk naar boven transporteren. Hierdoor gaat het monteren van zonnepanelen met de GEDA Acculift niet alleen snel maar ook veilig.

De GEDA Acculift is dé compacte bouwlift voor kleine ladingen. Speciaal voor die mensen, die het vanaf nu willen gaan maken!

Bezoek All-up op stand A11

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec