GEYER: Specialist voor PV verdelers

GEYER :Specialist voor PV verdelers

Ook dit jaar zal Geyer aanwezig zijn op de SolarSolutions.

Als fabrikant en leverancier is Geyer uitgegroeid tot een specialist in verdeelinrichtingen techniek voor PV installaties. Compleet gemonteerde verdelers voor zowel binnen- als veldopstellingen worden geleverd.
In het leveringsprogramma van Geyer zijn ook de polyester buitenopstellingskasten opgenomen. Door deze te combineren met het door Geyer vertegenwoordigde HENSEL kunststof kasten programma MI is dit uitermate geschikt voor een PV Verdeler buiten of binnen. Geyer heeft hiervoor de Expertise.

Bij het ontwerp van een Photovoltaic installatie is het van het grootste belang rekening te houden met de warmte ontwikkeling. Dat geldt zeker bij de verdeelinrichting. Op een mooie dag is de gelijktijdigheid gedurende 6 á 8 uur bijna 100%. Juist hierdoor is bij het ontwerp van een PV verdeler kennis nodig. Maar ook de koppeling in het Net vraag specialistische kennis. De kwaliteit van een verdeler is afhankelijk van de expertise van ontwerper en wie hem samenstelt. Daarom bouwt Geyer deze verdelers in eigen werkplaats.

Op deze beurs zijn ook de nieuwe type kabeldozen van HENSEL te zien. Deze zijn speciaal voor buiten situaties. Deze kabeldoos is van een UV bestendig kunststof. HENSEL beschikt over diverse producten in het DC deel van een PV installatie.
Deze leverancier heeft met zijn kasten en componenten interessante producten voor: utiliteit, industrie, infra-techniek, glastuinbouw en de genoemde PV installaties.
Geyer staat garant voor service, kwaliteit en deskundigheid. Enthousiaste, goed opgeleide specialisten denken met u meer naar de juiste oplossing voor uw installatie vragen.
Het totale leveringspakket omvat dan ook verdelers in plaatstaal tot 5.000A en in kunststof tot 1.000A

Bezoek Geyer op stand B19

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec