Groot succes zesde editie Solar Solutions

De organisatie van Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd kan terugkijken op twee hele mooie en succesvolle dagen. Met een record aantal bezoekers zijn de verwachtingen van de organisatie én van de exposanten overtroffen. Even belangrijk als de kwantiteit is de kwaliteit van het bezoek, ook dit jaar is er weer een uitstekend publiek van beslissers uit diverse sectoren getrokken.

Vijftig procent groei in bezoekersaantallen
De beurs wist op de eerste dag 3.713 bezoekers en op de tweede dag 3.508 bezoekers te trekken. Totaal trokken Solar Solutions (6e editie) en Duurzaam Verwarmd (1ste editie) 7.221 bezoekers. Vorig jaar trok de beurs 4.824 bezoekers.

Award winnaars
De Innovation Award Solar Solutions 2018 is gewonnen door Enphase Energy voor de innovatieve micro-omvormer IQ7. De micro-omvormer is een smaller, goedkoper, efficiënt en duurzaam product. De jury verwacht dat het een belangrijke bijdrage zal leveren aan de kwaliteit van zonnestroomsystemen in Nederland. De jury voor de Solar Solutions 2018 Innovation award bestond uit Edwin van Gastel van Solar Magazine en Wijnand van Hooff van TKI Urban Energy.

De Best Presentation Award voor Solar Solutions 2018 is uitgereikt aan Technea Duurzaam. De Best Presentation Award voor Duurzaam Verwarmd 2018 is gewonnen door ZON. ‘’De kleine bedrijven blonken dit jaar echt uit met hun mooie stands en presentaties van hun merk’’, zo vond de jury. In de jury zaten Miranda van Leeuwen van Sterkin, Klaas Ursem van Architect Buro URSEM en Wido van Heemstra van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Internationaal statuur
Ook vanuit de (internationale) media is men te spreken over de editie van 2018: ‘’The Dutch solar fair has now taken the shape of an international event, due to the increasing number of big players attracted to the Netherland’s PV market, and the high level of professionalization that has now been reached by the local ecosystem of installers and distributors.’’ aldus PV Magazine.

Op naar volgend jaar!
De organisatie van Solar Solutions kijkt terug op een succesvolle editie en is ambitieus om de volgende editie tot een nog groter succes te maken. Groter, drukker, duurzamer.

Met de positieve ervaringen van dit jaar op zak zullen we u weer snel informeren over onze plannen voor 2019, we wensen u een zeer succesvol vervolg op alle contacten, leads en gesprekken die u op Solar Solutions heeft gemaakt. Ook hopen wij voor u als bezoeker dat u een uiterst effectief en efficiënt beursbezoek heeft gehad, waarin al uw vragen en problemen aan het licht zijn gebracht.

Namens het team van Solar Solutions (Good!)

__
Interesse om volgend jaar deel te nemen aan Solar Solutions? Dat kan!
Vraag hier uw informatie aan.

INFORMATIE AANVRAAG

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec