Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Groothandel in zon-pv systemen Home-NRG levert kwaliteitsmerken
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Home-NRG is importeur en groothandel in zon-PV systemen. Dagelijks leveren de medewerkers een bijdrage aan de verduurzaming van ons leefklimaat. Home-NRG onderscheidt zich in de markt door altijd te kiezen voor hoogwaardige technische producten uit vooral Duitsland en Japan.

“Wij werken met de beste merken, leveren snel uit eigen voorraad en vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.”, vertelt directeur Robert ter Horst, die vijf jaar geleden met de groothandel begon. Uit eigen voorraad levert Home-NRG alles wat de klant nodig heeft voor een compleet zon-PV systeem: de beste merken zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en de benodigde stekkers en kabels.

Meer dan groothandel
Volgens Ter Horst is Home-NRG meer dan alleen maar een groothandel. “Naast het gewoonlijke ‘dozenschuiven’ ondersteunen wij installateurs bij projecten met calculatie, montage en elektrotechnische service. Daarnaast nemen wij de gehele projectbegeleiding uit handen: van begin tot eind, van plan tot realisatie”. Het verkoopteam adviseert klanten over het type zonnepaneel, het soort omvormer en de dakconstructie. Er wordt een heldere calculatie en een compleet dakplan gemaakt. Platte daken, schuine daken, veldopstellingen: overal is een oplossing voor.

Q CELLS nieuw in ons assortiment
Home-NRG blijft in beweging en ontwikkelt continue het assortiment. “Sinds kort zijn wij distributeur van Q CELLS”, vertelt Ter Horst. “We zijn blij dat we deze kwaliteitspanelen aan ons assortiment hebben toegevoegd. Hiermee hebben we een tweede Duits merk in huis”. Op de beurs zullen de Q CELLS panelen volop in de schijnwerper staan.

Koffie en info op de beurs
Tijdens de Solar Solutions praten de medewerkers van Home-NRG de bezoekers bij over alle nieuwe producten en andere noviteiten op het gebied van zonne-energie. “We zijn jaarlijks op de Solar Solutions te vinden. Voor ons is de beurs een belangrijke ontmoetingsplek. We spreken veel klanten, leveranciers, maar doen ook veel nieuwe contacten op”, aldus Robert ter Horst. “Aan de bezoekers zou ik willen zeggen: kom langs in onze stand, drink een kop koffie en wij voorzien u van alle nodige informatie over zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmateriaal. En dat alles met een flinke dosis Twentse nuchterheid”.

Meer weten over Home-NRG, de merken en de producten? Bezoek de stand op Solar Solutions 2018
homenrg zonder site cmyk (254182)

Bezoek Home-NRG op stand D12.1

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec