HADEC biedt een breed pallet aan Duurzame oplossingen

HADEC Innovatie toont op SolarSolutions een breed palet aan innovatieve duurzame producten en diensten. Naast natuurlijk zonnepanelen, o.a. van het Duitse Sonnenstromfabrik, én, exclusief in Nederland, de zonnepanelen van Honeywell, zijn bij deze duurzame groothandel nog een aantal andere noviteiten te zien.

Een van de eyecatchers zijn de Hantiles zonne-dakpannen. De nieuwste dunne film-toepassing van Hanergy’s zijn te bewonderen op de stand. Door de toepassing van dunne film in de glas-glas dakpannen is het gehele gebogen oppervlak van de dakpan te gebruiken en worden met de Amerikaanse MiaSolé cellen serieuze rendementen gehaald. Daarnaast mag anno 2018 een innovatieve Nul Op de Meter-oplossing niet ontbreken, ontwikkeld door HADEC’s moederbedrijf Oosterberg.

Voor monitoring en energie-management biedt HADEC Smappee, een plug&play oplossing die in één oogopslag inzicht geeft in individuele stroomconsumptie van ieder huishoudelijk of zakelijk apparaat. Wat dus kan bijdragen aan slimmer en zuiniger energieverbruik, omdat alles van afstand aan en uit te schakelen is.

HADEC biedt als kenniscentrum naast producten ook een aantal diensten die het installateurs mogelijk maakt om beter en efficiënter te kunnen werken. In samenwerking met 2Solar ontwikkelde HADEC de PV Configurator, een tool die installateurs in staat stelt snel complete legplannen te maken, inclusief omvormer-configuratie en stringverdeling. Daarbij kan het resultaat als uitgebreide offerte doorgestuurd worden naar de eindklant. Op de HADEC stand zijn er dagelijks workshops om te leren werken met de tool.

Beleef de talloze innovaties op stand D6

logo_hadec_600 (263060)

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec