Helukabel: uw all-in one kabelspecialist voor Solar projecten

Helukabel® is een Duits familiebedrijf dat in 40 jaar tijd is gegroeid tot één van de meest toonaangevende kabelproducenten ter wereld. Vanuit het Duitse logistieke centrum in Hemmingen-Stuttgart en het Nederlandse distributiecentrum in Budel is Helukabel in staat om zeer korte levertijden en hoge servicegraad te realiseren.

Verbind veilig en eenvoudig met het Solarpakket!
Het elektrisch installeren van zonnepanelen vraagt traditioneel gezien de nodige handelingen en gereedschappen. Met het Solar pakket van Helukabel en Weidmüller is dat verleden tijd. Het pakket staat garant voor een supersnelle montage en garandeert een veilige en betrouwbare verbinding. Met de PV-stick en Solarflex®kabel wordt tot wel 50% op installatietijd bespaard.
Al in de jaren negentig van de vorig eeuw ontwikkelde Helukabel zijn eerste PV-kabel. De door TÜV-goedgekeurde Solarflex® H1 Z2Z2-K kabels voldoen aan de meest recente normen EN50267 en IEC 60754 en beschikken over de CPR-classificatie Dca. De kabels kunnen een temperatuur van -40°C tot 90°C aan. De max. temperatuur op de geleider is +120°C.
Solarflex®kabels zijn ozon-, weer- en UV-bestendig, halogeenvrij, bestand tegen zuren en giftige stoffen, brandwerend, hydrolyse en ammoniakbestendig. Ook zijn de Solar®kabels zeer robuust en is de mantel slijtvast. De kabels zijn, mede door de dubbele isolatie, bestand tegen kortsluitingen tot 200°C. De kabels zijn voorzien van metermarkering.
Helukabel garandeert een lange levensduur en kunnen (ook grote hoeveelheden) direct uit voorraad leveren.

Grondkabel voor Solarprojecten
Naast de verbindende kabels voor panelen biedt Helukabel ook grondkabels. NAYY en NYY powerkabels, gemaakt van aluminium of koper, zijn supersterk, flexibel en kunnen temperaturen aan van -40°C tot max 70°C. De WK POWERLINE ALU kabel is bestand tegen een temperatuur van max. 105°C!

Helukabel en Solar Solutions Int.
Met onze aanwezigheid op Solar Solutions Int. (stand E16) wil Helukabel het Solarpakket en de kabels tonen. Ervaar zelf hoe gemakkelijk de connectoren met push-in aansluitingen zijn, voel de flexibiliteit van de Solarflex®kabel en neem een monster mee.

Tijdens Solar Solutions Int. heet Helukabel u van harte welkom op stand E16.
www.helukabel.nl

The worry free cable experience

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec