Hoe vereenvoudig je de levensduur van een pv installatie?

Renusol is gespecialiseerd in de productie en distributie van zonne-montagesystemen voor alle daktypes en is sinds 1997 actief op de markt. Via haar hoofdkantoor in Keulen, Duitsland, beheert het bedrijf zijn activiteiten in alle kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika . De producten van Renusol zijn verschillende keren bekroond omwille van het installatiegemak en de veiligheid.

Met meer dan 20 jaar ervaring, meer dan 3 Gigawatt montagestructuren verdeeld in 48 landen, is Renusol een van de belangrijkste spelers in de PV-industrie.
De bedrijfsfilosofie kan worden samengevat in “Simple, Solid, Service”. Renusol heeft als vroege innovator altijd de complexiteit van zijn producten geminimaliseerd om het voordeel voor de klant te maximaliseren.
Stabiel: testen volgens de hoogste certificeringsnormen, naleving van de modernste codes en statische berekening.
Service: Renusol doet er alles aan om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Een zeer ervaren technische dienst, online ontwerptools, hoogwaardige logistiek en vele andere dingen dragen hiertoe bij.

De Solar Solutions-show is cruciaal voor Renusol om in contact te komen met installateurs en groothandels in Nederland en om nieuwe producten en oplossingen te presenteren.

Renusol presenteert een gloednieuw IT-product, dat de levensduur van PV-installaties vereenvoudigt: de PV Configurator 3.0. Het is een revolutionaire software die de gebruiker in slechts 90 seconden door een ontwerp voor zonnemontering leidt. Onze filosofie “eenvoudig, solide, service” kan worden ervaren door deze oplossing.

Bezoek tijdens Solar Solutions Renusol op stand V3.4.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec