Indutecc ontzorgd bij de invulling van duurzame behoefte

Indutecc Industrial Solutions biedt concepten om op verantwoorde wijze te voorzien in een groeiende behoefte aan duurzame oplossingen. Indutecc is importeur van o.a. Nilar industriële batterijen, Leutron overspanningsbeveiliging en Lovate energiemanagement en monitoringsystemen.

Voor zonne-energie projecten werkt Indutecc hoofdzakelijk samen met glas-glaspanelen van Solarwatt. De hogere investering t.o.v. glas/folie verdient zich terug door de hogere opbrengst gedurende de levensduur. Daarbij komen de betere garantievoorwaarden, mechanische belastbaarheid en zon, zout en ammoniak bestendigheid. Glas/glas investering is daarom een betere oplossing.

Voor energieopslagsystemen heeft Indutecc de plug & play thuisbatterijen van Solarwatt en de grootschalige energieopslagsytemen van ABB. Daarnaast heeft Indutecc de batterij van Nilar. Deze batterij is gepatenteerd door het NiMH-concept. Dit concept is de meest veilige en milieuvriendelijke batterij op de markt. De batterij kent geen transportbeperkingen, is onderhoudsvrij en volledig recyclebaar.

De plug&play racksysteem is in veelvoud leverbaar van 48kwh. Het systeem heeft een robuuste industriële opbouw, waardoor het geschikt is voor de groeiende vraag naar grote opslagsystemen. Het systeem is geschikt voor het opslaan van de overcapaciteit van zonne- en windenergie, peak-shaving, energiehandel en buurtbatterijen.

Op Solar Solutions wordt door Indutecc van thuisbatterijen en off-grid systemen tot grootschalige en industriële toepassingen getoond. De producten worden “live” gepresenteerd op de stand. Daarnaast wordt er advies, engineeren en leverbaar maatwerk getoond.

Bezoek Indutecc op stand D4.

Drukwerk

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec