Installatiebedrijven aan zet met E-Flux

Installatiebedrijven aan zet met E-Flux

De komende jaren zal het aantal elektrische auto’s op de weg exponentieel toenemen. Het installeren van een groot en betrouwbaar laadnetwerk is een must. Wist je dat een laadpaal wordt aangestuurd door slimme software? Met E-Flux bieden wij deze software onafhankelijk aan.

Laadpaal + E-Flux = totaaloplossing
Het Cloud Management Platform kan gekoppeld worden met verschillende merken laadpalen. Veel groothandels en fabrikanten bieden laadpalen aan zonder software. Hierdoor is het niet mogelijk om laadsessies te starten, betalingsverkeer te reguleren en service te verlenen. Met E-Flux wordt dit wel mogelijk.

De installateur staat centraal
Installatiebedrijven houden zelf keuzevrijheid voor een merk laadpaal. Nieuwe laadpalen, maar ook reeds geïnstalleerde laadpalen met en zonder abonnement kunnen eenvoudig worden overgezet naar E-Flux. Zo kunnen alle geplaatste laadpalen vanuit één overzicht gemonitord worden en als het nodig is kan er vanaf afstand service worden verleend. Eigenlijk hetzelfde als de bekende solar omvormer portalen, maar dan met verschillende merken in één portaal.

E-Flux werkt ondersteunend, wij stellen de installateur namelijk centraal. Als elektrotechnisch expert verzorg jij het advies, de verkoop, installatie en natuurlijk de service naar de eindklant. Wij zorgen voor de juiste tools om de laadpalen te beheren én bieden een uniek verdienmodel.

Boost je laadpalen verkoop
Jouw klanten hebben ook de vrijheid om te kiezen voor een laadpaal die bij hun past. Verschillende merken? Geen probleem. Alles kan vanuit één overzicht gemonitord worden. Daarnaast kunnen ze met E-Flux gastgebruik instellen, hebben ze inzicht in laadsessies én worden alle betalingen geregeld.

Feel Free!
Vrijheid is blijheid. Dat willen wij met E-Flux bereiken, maar dat kunnen we niet zonder jou. Elektrisch rijden en laden is redelijk nieuw en kan daarom best complex zijn. We praten je graag bij, en we zijn benieuwd naar jouw vragen. We zijn tijdens de SolarSolutions te vinden op stand A6.

Website: www.e-flux.nl

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec