Kies voor zekerheid met Esdec

De keuze voor een montagesysteem is zeer belangrijk, deze vormt namelijk het fundament van de gehele PV-installatie. Daarnaast wilt u natuurlijk een systeem dat u snel en gemakkelijk kunt monteren. Vanuit deze gedachte ontwikkelt Esdec al jaren montagesystemen van topkwaliteit voor alle typen daken.

Esdec blijft innoveren
Vele installateurs kiezen al voor de zekerheid van ClickFit en FlatFix. Tijdens Solar Solutions 2018 presenteren wij onze nieuwe ClickFit EVO staaldak oplossing, zodat nog meer installateurs snel en gemakkelijk kunnen monteren. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten heeft het vergroten van de kennis in de markt prioriteit.

Delen van kennis
Nu de markt voor zonne-energie steeds verder aantrekt zien we een tekort ontstaan aan goed opgeleide solar-installateurs. Als marktleider wil Esdec bijdragen aan de ontwikkeling en groei van deze jonge markt. Daarom zetten we actief in op het delen van onze kennis en het trainen van solar-installateurs.

Bij het monteren van zonnepanelen komt namelijk veel meer kijken dan men op het eerste oog denkt. Houdt u bij een project rekening met omgevingsinvloeden en randvoorwaarden voor een gedegen installatie? En controleert u jaarlijks of het montagesysteem er nog goed bij ligt? Heeft u daarnaast gedacht aan de thermische werking van het dak?

Esdec is continue op zoek naar manieren om het installateurs nog gemakkelijker te maken. We doen dit nu al met makkelijk en snel te installeren montagesystemen voor residentiële en commerciële projecten. Daarnaast zetten we in op het bieden van extra service en dienstverlening met onze calculatietools, uitgebreide garantie, support en persoonlijk advies. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe tools die het installatieproces nóg makkelijker maken.

Komt u ook langs?
Esdec gaat graag met u in gesprek tijdens Solar Solutions 2018. Bezoek stand C2 met professionele barista en cocktailbar en ontdek de producten.

esdec-logocmyk (263233)

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec