Maximaal voordeel voor de klant door “Intelligent Solar Racking“

AEROCOMPACT uit Oostenrijk werd opgericht in 2012. Het bedrijf heeft in de industrie naam gemaakt als systeempartner voor de fabricage van aerodynamische onderconstructies voor de PV-industrie. Het bedrijf richt zich op de productie en verkoop van PV-montagesystemen voor platte daken zonder directe verbinding. Bevestigingsoplossingen voor hellende daken of vrije veld opstellingen ronden het productportfolio inmiddels af.

Onze passie is het om klanten te inspireren met onze intelligente oplossingen van AEROCOMPACT. Enerzijds zijn het onze slimme producten en kwaliteit die we aanbieden. En anderzijds vertrouwen klanten van over de hele wereld op de service en betrouwbaarheid van ons klantencentrum. De oplossing zit altijd in het detail en daar zijn we bijzonder sterk in. Al in de beginfase van het project kunnen onze interne industriespecialisten snel een idee krijgen van het project. Onze 3D engineering software “AeroTOOL” biedt alle mogelijkheden. Tot aan het complete projectverslag. Het resultaat is uitgebreide feedback naar de projectmanagers van onze klanten. Dat schept vertrouwen. Dit is alleen mogelijk omdat onze producten, CompactFLAT, CompactGROUND en CompactPITCH, alle benodigde goedkeuringen hebben voor de montage van PV-modules. Het motiveert ons om de hoogste productprestaties te bieden in combinatie met geoptimaliseerde veilige montagemogelijkheden. Wij noemen dit “Intelligent Solar Racking”.

Wij ontmoeten graag onze klanten op goed georganiseerde evenementen. Directe communicatie kan nergens door worden vervangen, zelfs niet in moderne tijden zoals deze. Voor ons is de Solar Solutions het optimale platform op de markt om onze partnership-gebaseerde klantenrelatie over te brengen.

Op de Solar Solutions presenteren wij ons nieuwe CompactFLAT Z+. Een oost-westschans welke in de windtunnel is getest tot 250km/h. Meer PV-modules op het dak met minder gewicht. Met als resultaat een lagere puntbelasting. Dit in combinatie met onze software genaamd “AeroTOOL”, is een uniek product op de markt.

Bezoek tijdens Solar Solutions Aerocompact op stand B12.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec