MORRENsolar, solar constructies van ontwerp tot realisatie

MORRENsolar, solar constructies van ontwerp tot realisatie

Zonnepanelen als dak
Een duurzaam dak, wie wil dat nu niet. Lekker in de schaduw zitten of uw auto parkeren in schaduw, het is allemaal mogelijk, tegelijkertijd met het opwekken van energie.
Van ontwerp tot realisatie.

MORRENsolar maakt de ontwerpen voor constructies met geïntegreerde zonnepanelen en ontwikkelt en realiseert deze, vanaf ontwerp en bouwvergunning tot en met de complete totale oplevering. Hiermee wordt u als klant ook compleet ontzorgd. Met een eigen ontwerp- en verkoopfaciliteit worden onze onderscheidende constructies ontworpen en gebouwd, die zowel functioneel zijn als esthetisch. Eventueel kan er samen met een architect gekeken worden wat binnen de welstand en de omgeving past.

Energiepositief, droog en in de schaduw, van groot tot klein
Het systeem wordt aan of in de grond bevestigd of aan bestaande bebouwing. De constructie wordt in de fabriek op maat gemaakt voor de betreffende situatie. Ook de kleur kan worden gekozen. Een vaak gekozen methode is poedercoating, maar ook thermisch verzinken komt vaak voor.

De constructies die veel voorkomen zijn:
– Kleine overkappingen zoals carports
– Grote overkappingen, zoals solar parkings
– Fietsenstallingen
– Specials, zoals solar tree’ s of autonome opstellingen
– Advies en informatie

Graag zien wij u op stand A10 terug om u te woord te kunnen staan. Dan kunnen we u persoonlijk laten zien wat de mogelijkheden en ontwikkelingen op dit gebied zijn binnen ons bedrijf.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec