NIEUW van SlimFix Solar

NIEUW van SlimFix Solar

Het eerste en enige isolerende dak element geschikt voor alle PV-systemen
Met SlimFix Solar toont IsoBouw tijdens Solar Solutions het eerste dak element dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen bij een indak-systeem.
IsoBouw is de grootste fabrikant in de Benelux op gebied van isolatiesystemen en isolatiemateriaal geëxpandeerd polystyreen. Het bedrijf levert innovatieve systemen voor de vloer, de gevel en het dak, voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
SlimFix Solar is een waterkerend “zonnepaneel-platform” waarop direct alle gangbare zonnepanelen kunnen worden bevestigd. Dankzij de gepatenteerde waterkerende laag is de dampopen dakconstructie volkomen waterdicht. De speciale profiellering zorgt voor een gegarandeerde ventilatie van de onderconstructie en een optimale ventilatie en koeling van de zonnepanelen. Dit verlengt de levensduur van de dakconstructie en verhoogt het rendement van de zonnepanelen.
De creatie van een waterkerende laag onder de zonnepanelen bij een indak-systeem is een lastige opgave die zorgvuldig moet gebeuren. Met SlimFix Solar wordt dit kinderlijk eenvoudig. Met slechts enkele handelingen kan nu snel en eenvoudig al het voorbereidingswerk worden verricht voor de latere plaatsing van de zonnepanelen door de installateur. In de tussentijd is het dak met SlimFix Solar waterdicht!

Alle gangbare solar-montagesystemen zijn met het SlimFix Solar systeem combineerbaar. De solar-installateur kan ieder aluminium montagesysteem toepassen zonder iets aan de waterdichtheid te hoeven wijzigen. In feite installeert hij een opdak-systeem, maar dan zonder de gebruikelijke dak haken. Het SlimFix Solar dak element is leverbaar voor renovatie (SlimFix Solar) en nieuwbouw (SlimFixXT Solar).

Bezoek IsoBouw in stand D14

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec