O-Metall damwandplaten en geïsoleerde profielplaten op Solar Solutions

O-Metall damwandplaten en geïsoleerde profielplaten op Solar Solutions

Grote dakoppervlakten worden wegens hun talrijke voordelen merendeels met geïsoleerde, met anticondensatievilt beklede of eenvoudige profielplaten gedekt. Zij worden gebruikt als dak- zoldering- en wandconstructies van handelspanden en industriële of agrarische hallen en gebouwen.

Profielplaten die als basis dienen voor fotovoltaïsche installaties zijn in de regel in hoogwaardig verzinkt staal en daardoor perfect geschikt voor grote draaglasten en extreme weersomstandigheden. Ze zijn eenvoudig en snel te monteren. Verdere voordelen zijn: korte levertijden, mogelijke overlengtes, een grote kleurenkeuze een grote daklastreserve en zeer goede statische eigenschappen.

Profielplaten zijn perfect geschikt voor het aanbrengen van fotovoltaïsche of thermische zonnepanelen. Deze worden dankzij speciale bevestigingen makkelijk en prijsgunstig geïnstalleerd. Het aanbrengen is dankzij de talrijke op markt verkrijgbare bevestigingen eenvoudig en kostengunstig te realiseren. De montage van zonnepanelen zowel horizontaal als verticaal is relatief eenvoudig mogelijk.

O-METALL levert u de beste productiviteit en maatgesneden oplossingen met eenvoudige en hoogwaardige produktkeuzes. Bouw daarom op onze hoogwaardige profielplaten en sandwichpanelen. De optimale basis voor uw investering in zonneënergie.

Eenvoudig. Lange levensduur. Prijsgunstig.

Bezoek O-Metall in stand D13

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec