Ontdek GPC Europe en het Panasonic HIT® KURO FullBlack zonnepaneel op Solar Solutions

Grid Parity Concepts Europe bvba, in het kort GPC Europe, is een Belgische vakgroothandel in Solar en Storage Solutions. Sinds 2005 voorziet GPC Europe technische firma’s en installateurs van een compleet gamma aan kwalitatieve fotovoltaïsche producten. De visie van GPC Europe is groene energieoplossingen voor iedereen toegankelijk maken om op die manier bij te dragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Op Solar Solutions ontdekt u samen met de medewerkers van GPC Europe het uitgebreide productgamma aan zonnepanelen en (micro-)omvormers. Zo ziet u live het nieuwe Panasonic HIT® KURO FullBlack zonnepaneel en de nieuwe Enphase micro-omvormers IQ7 en IQ7+.
De Panasonic Hit Kuro is een volledig zwarte pv-module voorzien van antireflectie-glas, leverbaar in 325Wp. Met een indrukwekkende max. efficiëntie van 19,4% is dit paneel voor de meeste woonhuisdaken een optimale keuze, met daarbij een uiterst fraaie vormgeving. Niet alleen de cellen en de backsheet, maar ook het frame is volledig zwart uitgevoerd. Dankzij de lage temperatuurcoëfficiënt van slechts -0,258 %/°C hebben huiseigenaren die de HIT® KURO aanschaffen een maximaal energierendement. Ook bij hoge buitentemperaturen behoudt de HIT® zonnecel een hogere efficiëntie dan een conventionele kristallijn silicium zonnecel. Zeker bij volledig zwarte modules is dit van belang, omdat ze meer warmte absorberen. In de zomerperiode, als de meeste elektriciteit wordt opgewekt, biedt de HIT® KURO de beste prestaties in zijn klasse.

Kom langs op stand B9 en ontdek wat GPC Europe voor u kan betekenen voor uw lopende en toekomstige projecten.

logogpc-fullscreen

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec