PGM voegt iets toe aan de branche

PGM is een groothandel op het gebied van PV-systemen. Dit houdt in dat ze verschillende PV-technieken aanbieden en zo kunnen aansluiten op de specifieke behoefte van de klant.

Zij brengen als groothandel gedegen producten op de markt, waarvan ze denken dat ze van meerwaarde zijn in de branche. Zo hebben ze hun eigen geschroefd-schuin-dak montagesysteem ontwikkeld dat o.a. de levensduur van het zonnesysteem ten goede komt. Met de oprichting van PGM is er een nieuwe stap gezet in het aanbieden van kwalitatief goede producten binnen de PV-markt. Ze streven naar betrouwbare leveringen en bieden u producten van hoogwaardige kwaliteit.

PGM op ‘Solar Solutions’
Op deze beurs kunt u Envertech aantreffen met een stand waarbij de samenwerking met Envertech en Sofar naar voren komt. Tevens tonen ze hun eigen geschroefd-schuin-dak montagesysteem en is er gelegenheid om contact te leggen met de accountmanagers voor specifieke of aanvullende informatie.

Nieuw product
Envertech ontwikkelt micro-omvormers voor de PV-markt. Het micro-omvormer concept is gebaseerd op het gegeven dat ieder paneel zijn eigen omvormer heeft i.p.v. één (gezamenlijke) omvormer die de energie van een aantal in serie-geschakelde panelen omvormt. Door het afzonderlijk omvormen van de energie van elk paneel wordt de opbrengst van een zonne-energiesysteem als geheel aantoonbaar verhoogd en wordt de invloed van schaduw tot een minimum beperkt. Deze micro-omvormers zijn al toepasbaar vanaf één paneel.

Dit voorjaar komt Envertech met een nieuwe productlijn: de micro-omvormers EVT-300 en EVT-560 (voorheen EVT-248 en EVT-500). Door de nauwe samenwerking met Envertech kunnen ze deze producten uit voorraad leveren.

Bezoek PGM Solar op stand A2.3

LG_PGM_RGB

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec