Prachtig systeem met nul op de meter op Solar Solutions

Breedveld & Schröder is een elektrotechnische aannemer en hofleverancier op het gebied van kracht, licht, telematica, beveiliging of meet- en regeltechniek, inbraakbeveiliging, elektronische sloten en alarmsystemen.

PV-T systeem
Breedveld & Schröder brengt samen met haar partners ZEP BV en Solar Energy Booster een PV-T systeem op de markt. De toepassing van PV-T optimaliseert het gebruik van het beschikbare dakoppervlak, omdat uit dezelfde vierkante meter zowel elektriciteit als warmte wordt geoogst. Door thermische energie en extra opgewekte elektriciteit te voeden aan een warmtepomp kan een modern gebouw zonder aardgas worden verwarmd. Het PV-T paneel kan dienen als een gecombineerde vervanger voor zowel gas als stroom. Dit systeem kan worden toegepast met een standaard PV paneel of met PV zonnecel dakpan.

Solar Energy Booster wint met dit systeem de Jan Terlouw Innovatieprijs 2017!
Breedveld & Schröder heeft deze twee systemen samengevoegd om een esthetisch, functioneel en innovatief product op de markt te brengen. Zonneceldakpannen zijn op steeds meer daken te vinden. Consumenten willen duurzame en voordelige energie. De verkoop van zonnecollectoren is de afgelopen jaren dan ook explosief toegenomen. Nu is er een alternatief dat ook nog recht doet aan de esthetische wensen: de ZEP zonneceldakpan. Dit is een volwaardige zonnecollector, geïntegreerd in een keramische dakpan. Nauwelijks te zien, duurzaam, fraai en effectief. De zonneceldakpan is leverbaar in de kleuren zilverline, blackline of in redline.

Wanneer u langs komt op stand F5 dan bent u verzekerd van deskundig advies op het gebied van nieuwe duurzame technieken. Op de stand kunt u de diverse componenten ervaren die wij toepassen om uw energie meter op 0 te krijgen.

Bezoek Breedveld & Schröder gezamenlijk met ZEP BV op stand F5 op de Innovation Area.

logo bs compleet

ZEP_Solar Solutions

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec