Puk Solar op Solar Solutions

Bouwen op PUK Solar:
De wereld verandert en we kunnen niet meer vertrouwen op onze oude vertrouwde fossiele brandstoffen. Deze verandering vraagt om het denken in oplossingen, vernieuwend en vooruitstrevend. Doordat PUK van oudsher een gevestigd bedrijf is binnen de industriële tak, kwam men al snel in aanraking met duurzame energie. PUK Solar stond een ruime 15 jaar geleden aan de wieg van de zonnevelden en ontwikkelde een betrouwbaar en duurzaam systeem. Een systeem dat gebaseerd is op de wens en behoefte van de klant. Het benaderen van een zonneveld vanuit de vraag: “wat heb ik nodig en hoe kom ik tot het beste resultaat?” Bij PUK Solar kunt u er op vertrouwen, dat u het juiste advies en de juiste oplossing krijgt voor uw veld. De mensen van PUK Solar worden gedreven door het mee doen met de energie transitie. De circulaire economie wordt steeds belangrijker en PUK Solar draagt haar steentje bij om de energie behoefte te ondersteunen met onze systemen.

In de toekomst met PUK Solar:
De behoefte aan energie is erg groot en blijft ook maar groeien. Met de systemen van PUK Solar kunnen we met minder materialen meer realiseren. Vanuit het oogpunt: “wat heeft u nodig voor welk veld”, berekenen wij exact wat de juiste toepassing is voor het park. Wij zien de ontwikkelingen binnen de Solar markt erg uiteen lopen. Van de vraag naar carport systemen tot aan drijvende panelen. Vanuit PUK Solar hebben wij een open blik op de toekomst waarin wij onze kracht halen uit de vaste systemen op de grond. Ons systeem heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld op verschillende grondtypes. Van de rotsachtige grond in Turkije tot aan de klei en drassigheid van het Verenigd Koninkrijk. Voor de toekomst blijft PUK Solar zich ontwikkelen en verbeteren, zodat u kunt vertrouwen op een stabiel en duurzaam systeem, dat op maat geproduceerd wordt voor uw park.

PUK Solar op Solar Solutions:
Wij hopen op de beurs mensen te ontmoeten, die de zelfde missie hebben als PUK Solar. Wij denken graag mee in de plannen en ideeën van mensen om te voldoen aan de energie behoefte. Ook wanneer een plan nog volledig in de kinderschoenen staat, kan PUK Solar een ondersteuning zijn op het gebied van ontwerp. Van PUK Solar kunt u verwachten dat het volledige tracé van A tot Z wordt gecoördineerd. Met vragen van bodemtesten tot de installatie kunt u terecht bij onze stand: C2.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec