RECOM is uw strategische partner op gebied van zonne-energie

RECOM is uw strategische partner op gebied van zonne-energie

RECOM is opgericht in 2007 en heeft een snelle en gestage groei gekend als producent van PV-modules en een Independent Power Provider (IPP) met wereldwijde aanwezigheid.
Tegenwoordig is het de grootste producent van PV-modules in Europa, met productiefaciliteiten in Frankrijk, Italië (zonnecellen en panelen) en Polen, producten die in meer dan 70 landen worden verkocht en een jaarlijkse productiecapaciteit van maximaal 1,5 GW.

RECOM heeft een solide staat van dienst in het ontwikkelen en bouwen van grootschalige zonne-energieprojecten in zowel volwassen als opkomende markten. Als Independent Power Provider bezit RECOM een geografisch gediversifieerde pijplijn van zonne-energieprojecten in de VS, Duitsland, Zwitserland, Hongarije, Polen en Oekraïne.

RECOM zal aanwezig zijn op SOLARSOLUTIONS 2018 op 21-22 maart en verwachten u in stand # B11. Bezoek de stand en ontdek hoe u kunt profiteren van het uitgebreide netwerk van vertrouwde partners en blader door de nieuwste 60 & 72 celmodules, uiterst efficiënte panelen met een superieure prijs-prestatieverhouding. Of u nu een ontwikkelaar bent die rechten voor zonne-energieprojecten wil verkopen, of u bent op zoek naar een strategische financier met een apparatuurbron, ze werken graag met u samen.

Innovatie, superieure kwaliteit en financiële soliditeit zijn de hoekstenen van het bedrijf die RECOM de voorkeur hebben gegeven voor zowel hoogrenderende fotovoltaïsche modules als zonne-energieoplossingen wereldwijd.

Ontmoet RECOM op stand # B11 om de ideale zonne-energieoplossing voor uw zakelijke behoeften te bespreken.

Tot ziens in Amsterdam!

Het RECOM-team

RECOM_home_main_NC

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec