Samen innoveren, ontwikkelen en besparen

Hokamo is al 30 jaar de groothandel gespecialiseerd in kabel. We zijn een relatief klein team met een grote voorraad. Hierdoor kunnen we snel schakelen, zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk.

Hokamo heeft zich ontwikkeld tot een meedenkende partij voor de installateur en is altijd op zoek naar alternatieven die beter dan wel voordeliger zijn. Zo heeft Hokamo in de jaren 90 de Duitse grondkabel in Nederland geïntroduceerd en zijn we reeds 10 jaar de aluminiumkabelspecialist van Nederland met een grote kennis en voorraad van diverse soorten aluminium kabels. Zowel voor boven de grond als onder de grond.
Hokamo is een begrip bij de tuinbouwinstallateurs in Nederland en dit streven we ook na te worden voor de installateurs in de solar-markt.
Deze markten hebben veel overeenkomsten waardoor ook in de pv markt onze services en diensten van meerwaarde zullen zijn.
Door de nauwe samenwerking met onze fabrikanten zijn we goed in staat mee te denken in de ontwikkeling van de beste kabel voor onze klanten, hebben we een grote voorraad en knippen de kabel op de gewenste lengten. Wanneer het project is afgerond halen we de lege haspels weer op en kan het project schoon opgeleverd worden.

Op Solar Solutions willen we in contact komen met deze klanten, zodat we in de toekomst samen mooie projecten kunnen realiseren. Daarbij staat Hokamo op goede voet met andere spelers in deze markt welke ook aanwezig zijn op de beurs. We kunnen bedrijven met elkaar in contact brengen die elkaar kunnen helpen en daarmee versterken.

We hopen dat dit alles voldoende aanleiding geeft voor een bezoek aan onze stand, waar we dieper in kunnen gaan op wie wij zijn en wat we kunnen betekenen voor elkaar. Met enkele voorbeelden van producten en een gezellig gesprek.

Bezoek tijdens Solar Solutions Int. Hokamo op stand E24.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec