Slimme zonnesystemen voor vlakke daken op Solar Solutions

Compact Solar levert lichtgewicht, slim ontworpen en makkelijk te installeren zonne-energieproducten voor toepassing op vlakke daken, zoals schuurtjes, dakkapellen, carports en serres. Het is toepasbaar op bestaande daken en ook ideaal voor prefab fabricage.

Ideale dakvulling: De kleine modules worden als legoblokjes op een vlak dak geplaatst. Daarmee zijn de modules ideaal voor kleine dakoppervlakken en kan het eenvoudig om dak obstakels als ventilatiepijpjes heen worden gebouwd.
Niet zichtbaar: De kleine modules hebben een geringe hoogte en zijn niet zichtbaar vanaf straatniveau. Hiermee biedt Compact Solar een perfecte oplossing voor mensen die hun systeem liever niet willen zien.
Slim ontwerp: Het Compact Solar systeem is modulair, lichtgewicht, eenvoudig te monteren, te installeren en te onderhouden. Het slimme ontwerp staat daarmee garant voor optimaal gebruiksgemak.

Op Solar Solutions toont Compact Solar haar unieke hoogwaardige zonne-energieproducten en kunt u kennismaken met de mensen achter Compact Solar.
Dus bent u producent van prefab schuurtjes, blokhutten, serres of carports? Of bent u als installateur op zoek naar aantrekkelijke, hoogwaardige nieuwe zonne-energieoplossingen? Dan is een bezoek aan stand B24 een must. Het Compact Solar team staat voor u klaar om alles te vertellen over zijn zonne-energieoplossingen.

logo solar

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec