Solar Business Day 2019

Het is alweer de eerste maand van 2019. En dat betekent maar één ding: de Solar Business Day is in aantocht! Noteer snel 30 januari in uw agenda. Let op! VOL = VOL

Alleen op dit jaarlijkse Solar Business Day Congres ontmoet u de gehele top van de Nederlandse zonne-energiesector en bent u in één dag weer helemaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal.

Ontvang gratis het Nationaal Solar Trendrapport 2019

We hebben een mooi programma voor u opgesteld van belangrijke sprekers binnen de zonne-energiemarkt, zoals spreker Varun Sivaram. Het programma is jaarlijks gericht op de Nederlandse én internationale markt. Ook wordt het Nationaal Solar Trendrapport 2019 tijdens de Solar Business Day gepresenteerd. Dit is het jaarlijkse marktrapport van en voor de Nederlandse PV-sector. Het trendrapport wordt door de voorzitter van het Energieakkoord, Ed Nijpels, als ‘’onmisbaar’’ bestempeld.

Het onderzoeksbureau Dutch New Energy Research (DNE) produceert het jaarlijkse Nationaal Solar Trendrapport. In een dynamische, disruptieve sector als zonne-energie is het noodzakelijk om te kunnen beschikken over solide data. Met dit marktrapport voorziet DNE het bedrijfsleven, brancheorganisaties, overheden en politiek al jaren van betrouwbare cijfers en voorspellingen. Deze rapporten onderzoeken de omzet, werkgelegenheid en geïnstalleerd vermogen. Daarnaast brengt DNE markt-, technologische-, beleids- en eindgebruikerstrends in kaart.

Bent u erbij op 30 januari?

Wilt u ook naar hét jaarlijkse netwerk- en kennisevent van de zonne-energiemarkt? Bestel uw ticket en noteer snel woensdag 30 januari in uw agenda, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Het programma is van 09:00 uur t/m 17:00 uur en vindt plaats in het Spant! in Bussum. Heeft u vragen? Kom dan gerust in contact met ons.

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec