SolarEdge uw partner voor alle PV-oplossingen

Over SolarEdge
SolarEdge bedacht een intelligente omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen produceert en beheerd fundamenteel veranderd. Het elimineert de tekortkomingen van traditionele omvormersystemen en maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte PV-energie worden verlaagd. Het SolarEdge-systeem bestaat uit power optimizers, omvormers, smart energy management en een cloud gebaseerd monitoringplatform.

Tijdens Solar Solutions presenteert SolarEdge een aantal innovatieve producten waaronder: een 1-fase omvormer voor het opladen van elektrische auto’s, de nieuwe range commerciële omvormers tot 100 kW, een compacte residentiële oplossing voor 4-8 panelen en een nieuwe power optimizer voor bifaciale en high-power zonnepanelen.

‘s Werelds eerste 1-fase omvormer met geïntegreerde EV-Charger wordt op de stand van SolarEdge getoond. Door netvermogen te combineren met PV-vermogen biedt SolarEdge een mode 3 EV-Charger voor Europa. Dankzij de innovatieve solar boost-functie laadt deze 2,5 keer sneller op dan een standaard oplader die bij de elektrische auto wordt geleverd. Deze oplader is ook beschikbaar als een EV-ready oplossing die toekomstbestendig is voor nieuwe of vervangende elektrische auto’s en die compatibel is met diverse soorten aansluitstekkers.

Op basis van onze ervaring met het optimaliseren van commerciële PV-systemen breidt SolarEdge haar commerciële aanbod uit met de introductie van 3-fase omvormers met een groter vermogen tot 100 kW. De nieuwe omvormers zorgen voor kortere installatietijd en -kosten, terwijl ze ook smart energy management bieden.

De compacte residentiële oplossing is speciaal ontwikkeld voor residentiële PV-installaties van 4 tot 8 panelen. Deze oplossing is ideaal voor kleine daken, sociale woningbouwprojecten en om te voldoen aan minimale duurzaamheidseisen. De compacte residentiële oplossing bestaat uit een eenvoudige 1-fase omvormer die is ontworpen om te werken met een enkele power optimizer met 4 maximum power point trackers.

De nieuwe P505 power optimizer is ideaal voor residentiële installaties en ondersteunt bifaciale en andere high-power zonnepanelen, zoals de Sunpower 96-cels en LG395.

Tijdens de beurs geeft Bruno Van Bost, onze sales manager, op beide dagen een voordracht over ‘De technische en financiële voordelen van SolarEdge in grootschalige commerciële PV-systemen’. Deze voordrachten worden gegeven op 21 maart om 13.45 uur en op 22 maart om 12.15 uur.

Graag nodigen wij u uit op de stand C7.1 om u het nieuwe productaanbod van SolarEdge te tonen. U krijgt hier een totaaloverzicht van de SolarEdge-oplossingen voor residentiële en commerciële systemen.

SolarEdge_SolarSolutions

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec