Super snelle montage van NIEDAX op Solar Solutions

Super snelle montage van NIEDAX op Solar Solutions

Gespecialiseerd in één discipline: kabel draagsystemen. Hoe pakken ze het aan?

Oer-mentaliteit
Tunnels, boorplatformen, spoorlijnen, Industrie, energiecentrales; je kunt het zo gek niet bedenken of de NIEDAX Group is erbij betrokken. NIEDAX levert kabel draagsystemen in alle soorten en maten, geschikt voor alle markten. Ook levert NIEDAX diverse montage mogelijkheden o.a. voor zonnepanelen. De kabeldraagsystemen zijn beschikbaar in staal, aluminium en glasvezelversterkt polyester. De strategie is even simpel als alomvattend: Niedax is van alle markten thuis.

Luisteren naar de Klant
“Dat is het grote onderscheid in de markt, Wij hebben de mogelijkheid om specifieke vragen te vertalen naar onze productie. Door goed te luisteren naar de markt en daarop in te spelen. Dit kan ook door onze internationale slagkracht.”

Tijdbesparend is het item……
De productgroep NIEDAX brengt een nieuwe draadgoot op de markt.
Het type MTC heeft een hoge kwaliteit met betrekking tot de uitvoering in draaddikte en belasting. Tevens heeft deze draadgoot een nieuwe koppeling wat er voor zorgt dat de montagetijd en de kosten aanzienlijk worden verminderd.
De MTC draadgoot is leverbaar in hoogtes van 30, 54 en 105 mm.
De breedte maten zijn beschikbaar vanaf 50 tot 600 mm. En natuurlijk levert NIEDAX deze draadgoot in galvanisch verzinkt, thermisch verzinkt en roestvaststaal (304 en 316).

Graag demonstreert NIEDAX al de revolutionaire mogelijkheden op Solar Solutions 2018.
Bezoek stand E3.2 voor meer informatie

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec