Technische Unie en ESDEC vallen in de prijzen!

Tijdens een exclusief ontbijt voor de directies van de deelnemers aan Solar Solutions is de Solar Solutions Innovation Award 2017 uitgereikt aan ESDEC met hun product Clickfit EVO en is de Best Presentation Award uitgereikt aan Technische Unie.

Best Presentation Award 2017

Volgens juryvoorzitter en architect, Klaas Ursem, was de jury unaniem in haar besluit en bleek dat ‘’vorig jaar Technische Unie een grote stap heeft gezet in een duurzame uitstraling. Tevens is het personeel uitstekend getraind en gecoached en weet inhoudelijk veel te vertellen over de koers van het bedrijf alsmede over de producten. Als klap op de vuurpijl weet Technische Unie ook de sociale duurzaamheid aan zich te verbinden door een expeditie naar Antartica te sponsoren.” Volgens Ursem klopt het geheel en is daarom Technische Unie hiervoor beloond’’

Solar Solutions Innovation Award 2017

Alle deelnemers aan Solar Solutions kunnen een product indienen voor de Innovatie Boulevard in de entree van de beurs. Innovatieve producten die korter dan 1 jaar op de markt zijn dingen mee naar de ‘Solar Solutions Innovation Award 2017’. De exclusieve expositie in de entree van Solar Solutions fungeert als podium waar producten, noviteiten en innovaties gepresenteerd worden aan de bezoekers. Uiteindelijk is ESDEC unaniem door een onafhankelijke jury (bestaande uit Edwin van Gastel (Solar Magazine), Wijnand van Hooff (TKI Urban Energy), Miranda van Leeuwen (Sterkin) en Rob Lobregt (namens UNETO-VNI), als winnaar gekozen.

Solar Solutions 2017

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec